Ha lehetne választani akármit, akkor tojást raknék és megülném.
Ezek közül inkább császár
Én sosem akartam szülni, nem rettegtem inkább viszolyogtam tőle. Végig abban reménykedtem, hogy vagy faros lesz vagy utolsó pillanatban visszafordul vagy valami és megcsászároznak.
Hát sajnos nem így történt. Szivárgott a magzatvíz, de a fájások nem indultak be így kaptam oxitocint. A konkrét szülés, tehát a kitolás, de még a gátmetszés és repedés is semmi az oxis vajúdáshoz képest.
HA lesz második gyerekem biztos nem fogom megszülni rendesen. Inkább kifizetem a magánklinikát.
Huh... nekem is elfolyt a magzatvíz. Oxitocint kaptam 6 órán keresztül, mert nem akartam fájni.
Bevallom én nyápic vagyok. Félek a fájdalomtól, félek a tűtől, de se az oxitocin nem viselt meg (pedig a végén kérdezték a fájdalomcsillapítót is, de nem éreztem annyira rossznak, így nem kértem. Illetve a gátmetszés... az annyira minimális volt, hogy nekem fel sem tűnt, hogy kaptam. Ha a zárómra nem írják rá, akkor rá sem jövök, hogy kaptam. Szülés után ott ücsörögtem az ágyon, és az 5 nap alatt egyszer sem fájtam odalennt. A varratot is otthon 2 hét múlva mertem kitapogatni.
Szóval nekem tök pozitív volt a szülésem. Nem volt vészes sem a fájdalom, a gátmetszésem meg fel sem tűnt.
Én kértem fájdalomcsillapítást de nem kaptam. Voltak pillanatok amikor úgy éreztem jobb lenne ha meghalok, mert ha ez így fáj milyen lesz a kitolás. Ehhez képest öröm volt. Végére be is pánikoltam, remegett mindenem még az aranyóra után is.
13. válaszoló vagyok
16 és 18. Órákig remegtem még utána. 1kor szültem gyakorlatilag este 7-ig ki se tudtam kelni az ágyból.
Nyilván én tudom milyen állapotban voltam és az minden csak nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!