Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HA lehetne választani melyiket...

HA lehetne választani melyiket választanátok inkább?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 21:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Ha lehetne választani akármit, akkor tojást raknék és megülném.

Ezek közül inkább császár

2021. nov. 12. 06:03
 12/31 anonim ***** válasza:
68%
Gàtmetszès akkor. De ki vagyok bèkülve q gàtvèdelmes minimàlis repedèsemmel.
2021. nov. 12. 07:05
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

Én sosem akartam szülni, nem rettegtem inkább viszolyogtam tőle. Végig abban reménykedtem, hogy vagy faros lesz vagy utolsó pillanatban visszafordul vagy valami és megcsászároznak.

Hát sajnos nem így történt. Szivárgott a magzatvíz, de a fájások nem indultak be így kaptam oxitocint. A konkrét szülés, tehát a kitolás, de még a gátmetszés és repedés is semmi az oxis vajúdáshoz képest.

HA lesz második gyerekem biztos nem fogom megszülni rendesen. Inkább kifizetem a magánklinikát.

2021. nov. 12. 07:09
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Huh... nekem is elfolyt a magzatvíz. Oxitocint kaptam 6 órán keresztül, mert nem akartam fájni.

Bevallom én nyápic vagyok. Félek a fájdalomtól, félek a tűtől, de se az oxitocin nem viselt meg (pedig a végén kérdezték a fájdalomcsillapítót is, de nem éreztem annyira rossznak, így nem kértem. Illetve a gátmetszés... az annyira minimális volt, hogy nekem fel sem tűnt, hogy kaptam. Ha a zárómra nem írják rá, akkor rá sem jövök, hogy kaptam. Szülés után ott ücsörögtem az ágyon, és az 5 nap alatt egyszer sem fájtam odalennt. A varratot is otthon 2 hét múlva mertem kitapogatni.

Szóval nekem tök pozitív volt a szülésem. Nem volt vészes sem a fájdalom, a gátmetszésem meg fel sem tűnt.

2021. nov. 12. 07:46
 15/31 anonim ***** válasza:
55%

Én kértem fájdalomcsillapítást de nem kaptam. Voltak pillanatok amikor úgy éreztem jobb lenne ha meghalok, mert ha ez így fáj milyen lesz a kitolás. Ehhez képest öröm volt. Végére be is pánikoltam, remegett mindenem még az aranyóra után is.

13. válaszoló vagyok

2021. nov. 12. 08:02
 16/31 anonim ***** válasza:
67%
A remegés az teljesen normális testi reakció. Engem nem viselt meg a szülés, de aranyórán úgy remegtem mint a kocsonya.
2021. nov. 12. 08:18
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Csak császár! Másodjára is!
2021. nov. 12. 16:21
 18/31 anonim ***** válasza:
Valoban teljesen termeszetes reakcio a remeges,hisz a testunk egy "trauman" ment keresztul. En is remegtem,mint a kocsonya,azt hittem vagy a cukrom,vagy a vernyomasom szorakozik,mert azelott en sem hallottam errol,a szuleszno megmerte mindkettot,de normalis erteken belul voltak. O mondta,hogy eleg gyakori,es termeszetes.
2021. nov. 12. 18:08
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Bírom ezt az “én elviselek minden dumát”. Igazából nem az a kérdés, hogy akkor és ott mi mennyire fáj, valóban túl van rajta az ember. Na de ha 1,5 év után se tudsz szexelni, mert annyira fáj? Akkor is? Tökmindegy?! A férjednek is?! Nem úgy van az, hogy tökmindegy. Meg majd összevarrnak. Ja engem is összevarrtak. Köszi. Sokra mentem vele. Lassan két éves a fiam, de örülök az olyan napoknak, amikor rendesen tudok kakálni. Szexről ugye még szó se volt.
2021. nov. 12. 18:19
 20/31 anonim ***** válasza:

16 és 18. Órákig remegtem még utána. 1kor szültem gyakorlatilag este 7-ig ki se tudtam kelni az ágyból.

Nyilván én tudom milyen állapotban voltam és az minden csak nem normális.

2021. nov. 12. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!