Aki császárral majd természetes úton is szült, melyiket választaná inkább?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 21:24
1/7 anonim válasza:
Pont fordítva, első volt természetes (se fájdalomcsillapítás, se semmi), és utána császár.
A sima szülés sokkal jobban fáj, de három óra volt az egész, és már vége is. Utána lehet menni, ülni, semmi bajom nem volt.
A császár egy műtét, és a felépülés is aszerint zajlik. Van, aki nagyon megszenvedi, van aki könnyebben veszi.
Összességében a természetes szülés kellemesebb élmény volt. Nem tudom miért, nem igazán tudom megmondani, de ha választhatnék, megint simán szülnék.
3/7 anonim válasza:
en szultem termeszetesen is meg csaszarral is de en azt mondom 100 szor inkabb TERMESZETES UTON szulnenk!!!!
4/7 anonim válasza:
nagyon nehez volt a felepulesem csaszar utan az agybol felkelni nem birtam fajt mindenem belazasodtam 9 hetig vereztem,menni alig birtam ugyhogy nekem ilyen a sima szules utan nem volt
utolso valasziro voltam...
5/7 anonim válasza:
császár!!!!sokkal hamarabb felépültem,mint sima után,sima szülés után 3 héttel sem tudtam rendesen tartani a székletem,vizeletem:(((Császár után meg másnap már törökülésben szoptattam!
6/7 anonim válasza:
Szia.En csaszarral szultem szombat este 8kor es mar vasarnap reggel kikeltem az agybol.Tudtam ulni,pisilni es egyebek.Nem hagytam el magam persze fajt mint allat de majdnem ugyanugy csinaltam mindent(hazimunka,pakolaszas)mint maskor persze kicsit lassabban.Arrol nem is beszelve hogy 5perc se kellett hogy megszulessen a baba.Voltak tolofajasaim is mutet elott.Szerintem jobb volt mint legkozelebb 1 orat vajudni.Ha valaszthattam volna akkor is csaszart akartam volna.Na de nem a mi dontesunk.Emberfuggo a dolog.Kinek mi faj jobban esetleg faj -e.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm mindenkinek a választ! Látom, vegyesek a vélemények, mindenki máshogy éli meg a szülést, császárt. Nekem az első császár volt, és most felajánlotta az orvosom, hogy megpróbálhatjuk természetes úton is, ha a baba rendben lesz. Nem tudom...
2011. máj. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!