Holnap lesz 6hete, hogy szültem. 4napja múlt el teljesen a gyermekágyi vérzésem. Szivem szerint már belevágnék/belevágnánk ujra, de dokihoz csak pénteken megyek.
Én mindenképp megv@rnám, mit mond a doki. Tényleg nem vagyunk állatok, hogy ennyit be lehessen kibírni, na.
2021. nov. 8. 15:15
12/31 A kérdező kommentje:
Fuu ez a nem vagyunk állatok szöveg... 🤦♀️🤣
Senki nem irta, hogy nem bírom ki, szimplán egy kérdést tettem fel...
Kb 4 hónapja nem volt köztünk semmi,nem ez a pár nap fog kifogni rajtunk. Csak gondoltam, feltettem egy kérdést... ennyi
2021. nov. 8. 15:21
13/31 anonim válasza:
Hát én meg nem AKARTAM kibírni. Miért tenném ha jól vagyok, nem vérzek, semmi nem fáj. Ez az én döntésem volt. Állatság ide vagy oda :DDD Nevetséges.
2021. nov. 8. 15:28
14/31 anonim válasza:
Behatolással megvàrtuk a dokit, mással nem. Ha állatok vagyunk, vállalom, de én nem bírtam volna ki 6 hetet orgazmus nélkül egyik szüléd után sem.
2021. nov. 8. 15:43
15/31 anonim válasza:
"Senki nem irta, hogy nem bírom ki, szimplán egy kérdést tettem fel"
Azért írjuk ezt a szöveget, mert valahol tök érthetetlen dolog számunkra, miért merül fel egyáltalán a kérdés, ki kell-e várni a hat hetet a szexxel, hiszen az állatok azok, amik nem bírnak magukkal.
Most nyilván azért tetted fel a kérdést, mert vacilálsz, bírd-e péntekig.
2021. nov. 8. 15:53
16/31 anonim válasza:
Mondd el még 5x, sértegesd csak, ha neked a szexmentes frusztrált életedben ez jólesik! Kérdező: szerinted szexszeljetek és szard le ezeket a kielégítetlen nőket! Legyél boldog, mint az állat! :) :) megérdemled és a párod is! Ők meg itt okoskodjanak csak tovább!
2021. nov. 8. 15:56
17/31 anonim válasza:
Aztán majd gyere vissza sírni, ha felmegy valami fertőzés a nyitot méhszájadon. Segítek: Egészség témakör.
2021. nov. 8. 15:59
18/31 anonim válasza:
Másokat bszogatni a férjed helyett problémás. Segítek: pszichológus témakör.
2021. nov. 8. 16:02
19/31 anonim válasza:
Mert aki azt mondja, nem érdemes kontroll előtt szexelni, annak biztos szexmentes élete van? Talán ismerjük egymást? :D
Most fogadjunk, hogy megsértődtél, mert szembesítettek itt vele, hogy ösztönállat vagy, aki inkább elkap egy fertőzést, csak dughasson.
A kérdező 4 napja még vérzett, ergo kétséges, minden visszállt-e már neki ott bent. Aztán jön majd sírni, hogy fertőzést kapott el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!