Hogyan álljak hozzá az egészhez,hogy nyugodt tudjak maradni és ne pánikoljak be?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,közeledik a szülés..Vannak jósló fájások,amikor megjelennek annyira bepánikolok,hogy megy a hasam,hányingerem van.
Igazándiból ebben az a vicces,hogy a harmadik terhességem,de viszont a második rossz élmény maradt,a nagyon erős fájdalom miatt.Ha a második annyira fájt,holott az első alig vajon ez mennyire fog?Csak ez jár a fejemben.
2021. nov. 4. 21:42
1/1 anonim válasza:
Mondogasd magadban, hogy rajtad kívűl nagyon nagyon nagyon sokan túlélték már. Komolyan mondom, bennem ez tartotta a lelket… folyton arra gondoltam, hogy másnak biztos még ennél is rosszabb volt és kibírta, nekem is menni fog!
Ha harmadik szülésed, akkor most lehet, hogy csak közepesen fájdalmas lesz, mixelve az első kettőt. Amúgy elég valószínű, hogy hamar túl leszel rajta. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!