Külön táskába pakoltatok a szülőszobára? Ha igen, akkor a szülőszobára mit pakoltatok?
Nagyon nehéz, mert fogalmam sincs, hogy itthonról lesz rohanás, vagy már bent fekszem, amikor indul a buli.
Mindenképpen viszek egy utazótáskát, egy hátizsákot, meg külön egy nagy bevásárlótáska kaját, rágcsát, pohár, evőeszköz stb.
Bőröndben volt 3.
Egyben törölköző, csere bugyi, szőlőcukor, víz. Ezzel mentem a szülő szobába.
Másikban még több törölköző, még több bugyi, bugyipelenka, aloe Vera spray, rengeteg előre csomagolt kaja, péksütemény, sajtos izé, keksz, napolyi, minden. Ez a 2 napra.
Harmadikban a baba hazahozós cuccai, meg egy kis csomag pelenka, egy popsitörlő, (én összesen 2 pelenkát adtam rá).
Plusz vittem 6 üveg másfeles vizet.
Felvettek az osztályra, onnan átmentem a szülő szobába a kistáskámmal, mire megszületett a baba, aranyóra, minden, átköltöztettek a csecsemő osztályra. Így nem kellett a cuccaim között turkálni, csak eltolni a bőröndöt akárki is vitte át.
Legközelebb is így megyek.
Külön a szoülőszobára egy sporttáskát vittem.
Ezek voltak benne:
- egy hálóing
- egy bugyi
- papucs
- törölköző
- wc papír
- papírzsepi
- ásványvíz
- müzliszelet
- szőlőcukor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!