Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Külön táskába pakoltatok a...

Külön táskába pakoltatok a szülőszobára? Ha igen, akkor a szülőszobára mit pakoltatok?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz, mert fogalmam sincs, hogy itthonról lesz rohanás, vagy már bent fekszem, amikor indul a buli.

Mindenképpen viszek egy utazótáskát, egy hátizsákot, meg külön egy nagy bevásárlótáska kaját, rágcsát, pohár, evőeszköz stb.

2021. nov. 3. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismeretségembe, mindenki 2 táskával ment szülni, otthon megindult szüléssel. az egyikbe az kisbaba ruhái,cuccai voltak,a másik maga a vajúdó mamának voltak benne ruhái
2021. nov. 3. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy táskában voltak a bent töltött 3-4 napra a cuccaim és egy picikében törölköző, némi innivaló, keksz, a szülőszobára. A szülésznővel egyeztettem, mi várható, és mire lesz szükségem.
2021. nov. 3. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Bőröndben volt 3.

Egyben törölköző, csere bugyi, szőlőcukor, víz. Ezzel mentem a szülő szobába.

Másikban még több törölköző, még több bugyi, bugyipelenka, aloe Vera spray, rengeteg előre csomagolt kaja, péksütemény, sajtos izé, keksz, napolyi, minden. Ez a 2 napra.

Harmadikban a baba hazahozós cuccai, meg egy kis csomag pelenka, egy popsitörlő, (én összesen 2 pelenkát adtam rá).

Plusz vittem 6 üveg másfeles vizet.

Felvettek az osztályra, onnan átmentem a szülő szobába a kistáskámmal, mire megszületett a baba, aranyóra, minden, átköltöztettek a csecsemő osztályra. Így nem kellett a cuccaim között turkálni, csak eltolni a bőröndöt akárki is vitte át.

Legközelebb is így megyek.

2021. nov. 3. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Külön táskába pakoltam. A kórház honlapján fent volt, melyik táskába mit érdemes tenni. A szülőszobára 2 hálóinget vittem (egyet szülni, egyet meg miután lezuhanyoztam, amiben a szobába átmentem), tusfürdőt, törölközőt, innivalót, szőlőcukrot, egy-egy pelenkát magamnak és a babának, telefontöltőt, wc papírt, papír wc ülőkét, zárolt. Más hirtelen nem jut eszembe, egy hátizsákba befért. A szennyest hazavitte a férjem, a táskát meg vittem magammal. Az osztályra egy bőröndöm volt, legnagyobb helyet a szoptatós párna foglalta. Kaját csak néhány 7days croissant-t vittem, azt elnasiztam, de 2-3 napig szerintem meg lehet lenni a kórházi kajával is.
2021. nov. 3. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Külön a szoülőszobára egy sporttáskát vittem.

Ezek voltak benne:

- egy hálóing

- egy bugyi

- papucs

- törölköző

- wc papír

- papírzsepi

- ásványvíz

- müzliszelet

- szőlőcukor

2021. nov. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!