Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyìregyházán a kórházban a...

Nyìregyházán a kórházban a szülőszobába miket kell bevinni?

Figyelt kérdés
Mert van elkèpzelèsem miket fogok bevinni a kórházba de nemtudom mi kell csak a szülőszobába.

2021. okt. 7. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Víz, szőlőcukor( opcionális), mobil+töltő,szülés utáni betét,papucs de úgyis abban mész,nedves törlő esetleg.
2021. okt. 8. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok sikert majd a takarító nőhöz, majd mindenbe bele fog pofázni, hogy tartod a gyereket mit iszol eszel.. 😂 egy vékony szemüveges.

Mondjuk ez már két éve lehet ott sem dolgozik.

Egyébként én vizet, telefont, sós kekszet(Tuc) betét, nedves törlő, mamusz talán ennyit vittem be.

Egyébként nekem ezt leszámítva csak jó élményem van a nyiregyi szülészettel :)

2021. okt. 11. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Jó neked! Én a csecsemősökkel is hadilábon álltam ( 3 tündért kivéve). Plusz az őrzős éjszakás szülésznő is bunkó volt.

2021. okt. 11. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Sajnos ez ilyen, mi vagyunk úgymond kiszolgáltatott helyzetben.

Az egyik csecsemos velem is elég agresszív volt, egy ilyen ducibb fiatalabb barna hajú nő volt, na az elég rosszul esett, friss császár, alig bírtam ülni, de erőszakosan tolta szegény gyereket a mellre.. azt leszámítva tényleg jó volt.

2#

2021. okt. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!