Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nem lehet szülés...

Tényleg nem lehet szülés alatt gyűrűt hordani? Vagy csak császármetszésnél?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem érdemes abban menni, műtét esetén úgy is le kell venni.
2021. nov. 1. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
5 hete szültem. Nyakláncba, gyűrűbe, pc-vel a nyelvemben. A kutyan nem szólt érte 🤷‍♀️
2021. nov. 1. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Majd amikor 5 percen belül műtőbe kellett volna tolni, akkor szóltak volna érte. Nekem midnkét szülésem császár lett, nem volt vicces, sajnos.
2021. nov. 1. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az osztályon a szobámban mondták, vegyek le minden ékszert és sétáljak át a szülőszobába.

Mondjuk a fülbevalóm el is tűnt, úgyhogy legközelebb már otthon le fogok venni mindent.

2021. nov. 1. 15:39
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Csak azért ajánlott levenni, hogy ha esetleg sürgősségi császár lenne a vége, ne ezzel kelljen húzni az időt
2021. nov. 1. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Siman szultem,nekem nem kellett. Pamdora karkotom 3 charmmal,illetve fulbevalom volt rajtam. Sozinten,eszembe sem volt,de nem is szoltak. Szobatarsam csaszaroztak, reggel jott a szuleszno visszahozni az ekszereit,mert ott maradtak. Neki le kellett szedni.
2021. nov. 1. 15:50
 7/10 flora08 ***** válasza:
100%
Császárral szültem, csak a karórám volt rajtam, de szólt a szülésznő, hogy vegyem le. Gyűrű a - vizesedés miatt -addigra már hetek óta nem volt rajtam.
2021. nov. 1. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem viseltem semmilyen ékszert, mert attól féltem utána ellophatják, de gyűrűt egyébként se tudtam, mert vizesedtem és akkor már egy ideje nem jött rám.
2021. nov. 1. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kérték, hogy semmilyen ékszer ne legyen rajtunk. Jobb is, hogy nem volt, mert a mindkét szülésem után brutálisan bevizesedtem pár napra (első természetes szülés volt, második császár), pedig egyuk terhesség alatt sem vizesedtem.
2021. nov. 1. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
hüvelyi szülsénél ékszereket engedik,császár automatikusan vagy hüvelyi szülséből császár lesz vedd le.otthon jobb le venni,hogy ne lopkodják el
2021. nov. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!