Van igazság a földön?
Prostik, igénytelen nők, piócák esnek teherbe semmi perc alatt, és hordják ki egészséges gyermekük, pedig némelyik orvoshoz sem jár.
Nekem úgy néz ki már nincs erre esély, pedig mindennél jobban szerettem volna. Van igazság a földön?
Valószínűleg feltűnt hogy anonim módon is lehet eszmét cserélni az oldalon, így nem lehet beazonosítani valakit kommentek alapján. Ezért íródott többesszámban.
Bár a veled való konzultálásra nem igazán tart igényt itt senki, szóval ússzál tovább! ;)
Az élet nem mindig igazságos, de ez mindig attól függ pont mire vágyunk.
A legjobb barátnőméknek két éve nem jön össze a baba, nagyon görcsösen szeretné, vágyik rá, de tele van eü problémákkal és amikor már valamit épp helyretesznek nála akkor jön valami másik. Ellenben vannak nagyon gazdag szülei, hatalmas gyönyörű saját lakása kerttel és most terveznek önerőből szép nagy kertes házat építeni.
Aztán itt vagyunk mi a párommal. Fél év alatt összejött a baba, de valószínűleg egy 70m2-es elfogadható állapotú panelban fogunk kergetőzni amíg a szüleim élnek, mert addig nem lesz sehonnan annyi pénz egy kamionnyi hitel nélkül, hogy kertes házunk legyen.
Tehát ők most megteremtenek minden földi jót a gyereknek aki több mint valószínű, hogy természetes úton nemigen fog megérkezni, míg mi hawaiiozhatunk az általa igencsak lenézett panelban a gyerekkel.
Én kva szívesen laknék szép nagy kertes házban, ő meg baromira akarná azt a gyereket. (természetesen én is nagyon várom a gyermekünket, csak ilyen példának okáért hoztam fel, hogy amit az élet egyik oldalon elvesz azt egy másikon adja vissza, minden nem lehet jó)
Az ilyen rosszindulatú, gonosz, magát felsőbbrendűnek gondoló picsákat, mint amilyen te is vagy kérdező, bünteti az élet gyerektelenséggel. Milyen anya lennél te, ha így lenézel meg minősítgetsz másokat? Lotyó a hapsid volt párja? Amikor kúrogatta, meg felcsinálta nem volt az? Akkor nem zavarta? Valamit csak tudott a nő, ha a 2 kölök összejött...
Savanyú a szőlő, ezért fújsz mindenkire, aki szerencsésebb mint te.
Nincs igazság a földön. Tudtad pl, hogy a prostik jelentős része intézetis gyerek volt, akik abban nőttek fel, hogy ők senkinek nem kellenek és értéktelenek? Tudtad, hogy Magyarországon a társadalmi mobilitás a legalacsonyabb az EU országok közül? (Értsd: ha szar családba szültesz, szar életed is lesz, és már gyerekkorodban megtanulod, hogy az élet igazságtalan.)
Ha középosztálybeli családba születsz, akkor meg sokkal később szembesülsz azzal, hogy az élet alapvetően igazságtalan, pl akkor, mikor nem jön a gyerek. És mivel amúgy nem ehhez vagy szokva, rögtön habzó szájjal elkezdesz másokat (nálad talán jóval szerencsétlenebbeket) szidni, mert annyi szociális érzékenység nem szorult beléd, hogy belegondolj a helyzetükbe.
Ha kevesebbet foglalkoznál másokkal, kevesebbet ítélkeznél, lehet jobb pszichés állapotban lennél és előbb összejönne a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!