Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van igazság a földön?

Van igazság a földön?

Figyelt kérdés

Prostik, igénytelen nők, piócák esnek teherbe semmi perc alatt, és hordják ki egészséges gyermekük, pedig némelyik orvoshoz sem jár.

Nekem úgy néz ki már nincs erre esély, pedig mindennél jobban szerettem volna. Van igazság a földön?

2021. okt. 28. 14:01
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Én nem kifejezetten a kisebbségre utaltam fentebb. Köztünk, magyarok közt is van annyi lotyó. A férjem előző kapcsolatából 2 gyerek született. A harmadik születésénél felmerült a gyanú hogy nem az övé. DNS teszt kellett ahhoz hogy kiderüljön ki az apja, mert anyuka sem tudta voltaképp. (Nem csak az utolsónál, hanem egyiknél sem)

Végül kiderült hogy egyik sem az övé..

2021. okt. 28. 16:10
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Azert ez nem mindennapos Hál'Istennek.
2021. okt. 28. 16:24
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

"Prostik, igénytelen nők, piócák, lotyók" - szerintem neked pszichológus kéne. Attól, hogy másokat fikázol, akiknek az élettörténetét, hátterét nem is ismered, neked nem lesz jobb. Mellesleg egy nem kívánt gyerek épp akkora törést okozhat, mint egy kívánt, aki nem jön össze. Lehet ezek a nők meg veled cserélnének.

Én a mentális egészségemmel kezdenék valamit a helyedben, mert annak a testi tünetekre is jótékony hatása van. Lehet utána sokkal könnyebben összejön a teherbeesés is.

2021. okt. 28. 17:28
 14/30 anonim ***** válasza:
23%

Neked meg két ku.. va nagy pofon kedves 13-as.

Baromira igaza van a kérdezőnek.

Általában oda adatik a legkönnyebben, ahol nincs helye egy gyermeknek.

Ahová pedig várnák oda nagyon nehezen, vagy egyáltalán.

2021. okt. 28. 17:48
 15/30 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott hogy a fentebb soroltak nem nők!

Továbbá mentálisan szerencsére jó egészségnek örvendek veled ellentétben.

2021. okt. 28. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
14-es, és ezért k.rvázni, lotyózni kell másokat? Neki attól jobb lesz? Neki attól könnyebben összejön a gyerek? Nem kell belerúgni másokba is, csak mert neked szar.
2021. okt. 28. 17:59
 17/30 anonim ***** válasza:
16%

Jajj szegények biztosan kolostorba fognak vonulni mert valaki lemeri írni a véleményét.

Ha neki így könnyebb feldolgozni, akkor tegye ezt!

2021. okt. 28. 18:13
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

"Kezdjük ott hogy a fentebb soroltak nem nők!" - hanem mik? Mit foglalkozol másokkal? Mi közöd más életéhez, Kérdező? Ennyire ne legyél már rosszindulatú! Bántottak téged, vagy ártottak neked? Nem. Belőled mégis árad a rosszindulat. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de nem más nők a hibásak, csak mert neked nem jön össze a baba.

Azért amikor kikiáltod, hogy az élet igazságtalan, kicsit magadba nézhetnél, hogy hogyan beszélsz másokról és lehet felfedezel majd némi összefüggést azzal, ami veled történik.

2021. okt. 28. 18:26
 19/30 anonim ***** válasza:
7%

Kedves kérdező, engedd el a retardáltakat!

Bizonyára magukra ismertek!

Kitartást neked! <3

2021. okt. 28. 18:34
 20/30 A kérdező kommentje:
#19 Köszönöm!
2021. okt. 28. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!