Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen méhszájértéknél ítéltek...

Milyen méhszájértéknél ítéltek téged fekvésre, vagy indult meg a szülés?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Egy ideális világban nem ítélik fekvésre a terhest fenyegető koraszülés miatt, mert egy ideális világban az orvosok tájékozottak és tisztában vannak azzal, hogy kutatási eredmények szerint az ágynyugalom nem csökkenti a koraszülés kockázatát, ellenben növeli a thrombosiskockézatot.
2021. okt. 26. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem egy ideális világban élünk... Ezért én ebben a nem tökéletes világban szerzett tapasztalatokra vagyok kiváncsi, szimpla érdeklődésből. 🙂😄
2021. okt. 26. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:

30.heten kezdett nyilnza mehszajam, akkor mondta a dokim, hogy a nagyobbik gyermeket már ne emelgessem.

Folyamatosan nyílt de fekvésre nem ítélt. 3.5 ujjnyi volt mikor a 39.hetesen NST után vizsgált a dokim.

39 hetesen szültem 1 óra alatt

2021. okt. 26. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Elfolyt a magzatvíz, teljesen zárt voltam még mire beértünk a kórházba.
2021. okt. 27. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
3000 vagy e feleti méhszájjal szülhetsz
2021. okt. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!