Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1111 méhszájérték vajon közel...

1111 méhszájérték vajon közel a szülés?

Figyelt kérdés
38.-hét
2013. jan. 31. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Simán kihúzhatod a kiírt dátumig is.

Én 2 ujjnyira voltam végig nyitva a 36. héttől és még másfél hetet bent volt a babám.

2013. jan. 31. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Rejtett vajúdás, nyílik a méhszáj Vannak olyan szerencsés anyukák, akik 2 óra alatt túlesnek az egész szülésen, mert eleve 5 perces fájásokkal indítanak és már jócskán kinyílt náluk a méhszáj is. Ezt annak köszönhetik, hogy rejtett vajúdáson esnek át, azaz napokon (vagy heteken) át fokozatosan kinyílik a méhszájuk, így a szülés időpontjára már csak egy kicsi út jut. Ezt a folyamatot elősegítheted, ha a 36. héttől málnalevél teát iszol vagy a méhszáj tágulását segítő homeopátiás bogyót szedsz (CAULOPHYLLUM C30 napi 1 golyócska a 36. héttől mindennap). A rejtett vajúdást a gyakori jóslófájások, illetve az orvosi vizsgálatokkor a méhszáj tágulását jelző értékek jelezhetik: 3000-zárt méhszáj, 2000, 1000-megrövidült méhnyak, az első szám a méhnyak hosszát jelzi, ha 1-es, akkor teljesen megrövidült, normál állapotban 3-as, a második szám a külső, a harmadik a középső, a negyedik pedig a belső méhszáj állapotát jelzi. Ha az érték például 2100, azt jelenti, hogy a méhnyak megrövidült, és elkezdett nyílni a külső méhszáj, ha 2111, akkor a méhszáj teljesen nyitva van, de a méhnyak még nem rövidült meg teljesen. Ha az érték 1111, akkor valószínűleg már megindult vagy hamarosan meg fog indulni a szülés.
2013. jan. 31. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem szülés előtt 1 héttel volt 1111 a méhszáj az első lányommal! Hamarosan eljön az ideje biztosan :) Könnyű, gyors szülést kívánok!

38,5 hetes km

2013. jan. 31. 16:35
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm remélem

és nem kell inditásra tulhordásra számitanom

2013. jan. 31. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
1222 egy hétel szülés előtt, szülés előtt 1 nappal 1333, de rá is segítettek a vizsgálattal. másnap vízelfolyással szültem
2013. jan. 31. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nem jelent semmit.

Nekem a 2. gyerekkel a 8. héten lett ennyi, mégis a 42. hét elején indítani kellett.

2013. febr. 1. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szomszédasszonyomnak ugyanennyi volt az értéke, 41héten császározták meg, mert nem tágult. 12órát vajúdott.
2013. febr. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!