Szülés közben gáz ha egy nő nem bírja ki hangos nyögés, visítás nélkül?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 13:47
1/20 anonim válasza:
Visítás?
Egyáltalán nem, ez egy normális dolog, mindenki hozzá van szokva (mármint a dokik, nővérek).
3/20 anonim válasza:
Már miért lenne gáz? Szerintem egy szülés közben abszolút nem ezen kell gondolkodni, hogy most valami gáz vagy nem gáz.
4/20 anonim válasza:
a nyögés természetes, a kiabáló, visító nőket viszont nem nagyon szokták szeretni, mert az elveszi az energiát a nyomástól...
5/20 anonim válasza:
Nem gáz.Megszokott dolog. Így könnyebb is. Engem még biztattak is.
6/20 anonim válasza:
Nem gáz, de van, ahol nem szeretik a visítozó nőket, mert az inkább már hiszti...
7/20 anonim válasza:
csak a szcientológia hívőknél elvárt a hang nélkül szülés
8/20 anonim válasza:
4. tényleg? én még nem szültem egyébként, az első babámat várom, de mindenhonnan ezt hallom, h ha nagyon hangosan kiabálsz, visítasz, később lesz meg a baba, mert nem a nyomásra összpontosítasz. nem úgy értedő, h legyél néma csendben, csak hogy ne a kiabálásba tégy bele apait-anyait. vagy ez hülyeség?
9/20 anonim válasza:
Inkább az gáz hogy te még a szülésed közben is vadidegen embereknek (orvosoknak, nővéreknek) akarsz megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!