Szülés közben gáz ha egy nő nem bírja ki hangos nyögés, visítás nélkül?
Nem gáz :)
Az a gáz, ha ezért bárkit megszólnak. A fájdalomtűrő képességünk más és más, ezt a szakemberek pontosan tudják. A hisztit nem szeretik.
Ha van fogadott dokid és szülésznőd, akkor semmi sem gáz, ha nincs, akkor azt kell mondanom, hogy sajnos igen, az, mert az ügyeletesek tényleg leüvölthetik a fejed, ha a bunkóbbik fajtát fogod ki, pedig nem kéne így lennie!
Amúgy tényleg ne másoknak akarj megfelelni!
Nem gáz, szerintem senki nem mosolyog szülés közben, aki meg ezt állítja az egész egyszerűen elfelejtette hogy milyen is volt.. Én váltig állítottam mindenkinek hogy nem sírtam vajúdás alatt, erre a párom mondta utólag hogy de bizony hogy bőgtem... semmire nem emlékszem belőle. Ez mindig eszembe jut és jókat mosolygok amikor azt írják itt sokan hogy ők hang nélkül szültek :)
Egyébként a tolófájások és a kitolás közben nem szerencsés hangot kiadni, mert akkor nem a nyomásra koncentrálsz, nekem ezért szóltak többször a doki meg a szülésznő is, de én nem bírtam nyögés nélkül. A végén már kiabáltak velem, de nem azért mert nem bírták elviselni hanem mert jót akartak és már fél órája küzdöttünk a kitolással és ott jártunk hogy nulla eredmény. Azért kiabáltak hogy rájuk figyeljek és csináljam már amit mondanak. Na persze nem bírtam nyögés nélkül nyomni, de a végén csak kijött a fiam.
Én úgy mentem be szülni,hogy márpedig én biztos nem fogok egy hangot se kiadni,mert az milyen ciki már...aztán máshogy alakult :-)
A fájdalom kihozza az emberből az állatot. Nem szólt a dokim egy szót se,még biztatott is :-)
Úgyhogy nem,nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!