Valakinek van valami ötlete hogyan segíthetném a tágulást? Többi lent.
Nem akarok nagyon okosnak tűnni, de nekem ilyenkor már rég adták az oxit.
Azt mondta a dokim, vagy indítjuk vagy császár lesz a vége fájásgyengeség miatt, illetve azért mert úgy el voltam már fáradva, hogy nehezen szültem volna meg ☹️
Végül sikerült megszülnöm, de nem hagytak ennyit szenvedni, nagyon sajnállak, kitartást!
Utolsò, ez nem fàjàsgyengesèg, ez egy nem beindult szülès. Nagyon gyakori műhiba, hogy ilyenkor vagy oxyvam indìtanak, vagy fàjàsgyengesègre hivatkozva csàszaroznak. Emlősàllatok nem tudnak hatèkonyan vajùdni veszèlyhelyzetben. A hormonok leàllìtjàk vagy lelassìtjàk a szülest ha az anya nem èrzi biztonsàgban magàt. Ez biztosìtotta, hogy ne akkor szülessenek a kicsinyek, mikor ragadozò van a közelben, viszont emiatt halad lassabban legtöbbször kòrhàzban a szülès.
Hiàba rendszeresek a fàjàsok, kb 4 centi tàgulàsig nem beindult a szülès. A làtens szak, mikor az ember tàgulàs alatt mèg tud beszèlni, irogatni, az tart kb 4 centiig, ez napokig is elhùzòdhat. Ha a szûlèshez szàmìtjuk, akkor sem indokol kòrhàzi tartòzkodalàst.
Nekem nagOn hasznos volt fejben odakoncetrálnarra gondolni, hogy nyílik és rmtágul a helY a babámnak..
Előtte swmmi
Aztán amikor odakoncentráltam és éreztem hogy nem csak mkndom hogy koncentrálok
Akkor 2 fájás alatt 2 ujjnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!