Gyak.kérd. kérdése:
Okt.1-jén szültem és nagyon nem megy a nagy wc ,milyen hashajtó az ami segíthetne?
Figyelt kérdés
#Szülés után hashajtó
2020. okt. 6. 20:39
2/10 anonim válasza:
Hashajtót semmiképpen se vegyél be. Próbálj inkább széklet lazítókat. Igyál sok vizet, egyél sok rostosat, amit szoptatás mellet lehet. Esetleg aszalt szilva beáztatva vízbe és azt elmajszolni. Ha nagyon nem megy akkor patikában tudnak adni valami természetesebb készítményt.
3/10 anonim válasza:
reggeli éhgyomorra egy pohár langyos víz, nekem segített
4/10 anonim válasza:
Glicerin kúp
Pohár langyos vizen jót nevettem 😅 akinek ez segített annak még sose volt kőkemény székrekedése
5/10 anonim válasza:
Figyu, én székrekedéses voltam mindig is, közel 30 évem alatt. Tudod, mi segít? Én el sem hiszem. Az Activia joghurt.
8/10 anonim válasza:
Nekem a zab segített valamennyit.
De eltartott vagy fél évig míg rendbejött.
Egy jó végbélrepedéssel is gazdagabb lettem.
9/10 anonim válasza:
Kúpot javasolnám. Az kíméletes. Dulcolax.
10/10 anonim válasza:
Lenn mag!! Muzlibe amennyit nem sajnálsz vagy joghurtba vagy magában,akár naponta többször. Amikor rendszeresen eszem naponta többször is💩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!