4napja szultem azota nem volt szekletem, tutti tipp? Aranyer van nem veszes a gatvagas viszont elegge fajdogal. Olyan valami kene ami nem hashajto de laza szekletet csinal. Valami otlet?
Nekünk a 2.napon a kórházban adtak egy bogyót, ami nem hashajtó volt, de lazította a székletet, és másnapra jött meg a hatása. Sajnos a nevét nem tudom.
Amivel viszont otthon nyugodtan próbálkozhatsz, az a napi pár kanál szikvalekvár, sokan esküsznek rá. Nekem sajnos semmi nem használt az első hetekben, csak a glicerines kúp. Nem szívódi fel, a babának nem árt, ha szoptatsz, tehát nyugodtan használhatod ha nagyon nem megy a dolog.
Reggel éhgyomorra 1 deci Hunyadi gyógyvíz. Nekem a dokim javasolta ezt, mikor első baba után nem akart összejönni a széklet. Bevált.
A masodik babánál elég volt sok szilvalekvár (házi, jó sűrű).
A sok rost a fontos! Tegyel 2-3 evokanal utifumaghejat egy pohar vizbe es keverd ossze. 1 perc alatt bezselesedik, es mar eheted is. Fontos hogy melle igyal elegendo foltadekot.
Ettol lagy lesz a szeklet!
Egy nagyobb adag magnézium is lazítja a székletet. 1000-1500mg már hatásos. De egyéni ezékenységtől függ.
Ezen kìvül egy nagykanál olaj (ét,olíva,halolaj) éhgyomorra reggel, az is bejöhet.
De amit a többiek írtak azok is jók.Van miből válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!