Otthonszüléshez milyen szakember kell?
Végig olvastam az összes kommentet.
Egyáltalán nem különböztetnek meg, mert nem vagy beoltva.
Ez csak hiszti.
A másik, hogy nemegy anyuka tudna mesélni, hogy milyen szép/borzalmas volt a szülés élménye jóval covid előtt. Szóval a covid a legkevesebb az egészben.
Amúgy meg nem értem, hogy neked nem az s fontos, hogy egészséges legyen a babád meg te is???
Én is covid alatt szültem, 2 éjszakát kellett bent lenni. A babát nem fürdették. Én zuhanyoztam, de hát egy újszülött nem tud kiesni abból a kiskocsiból.
Itthon is legtöbbször egyedül vagyok, férjem egy hetet külföldön van, egy hetet itthon. Segítség nincs, de hát megoldja az ember.
Nem is értem a problémádat, ne haragudj. 2-3 nap az egész, cserében tudod, hogy jó kezekben vagytok ha bármi van.
"Semmivel sem vagyunk kevesebbek, mint aki oltva van."
Hogyne lennél! Körülbelül 50 IQ ponttal az átlag alatt lehetsz.
A babád meg nyilván kérné az oltást is meg a kórházi sebész közelségét is, de még nem tudja elmondani. Elvileg az anyának kellene okosabbnak lennie..
Menj el magán a milliókért szülni és megvan az arany középút :D
Viccet félretéve, én személy szerint mindenképp kórházba mennék.
Hidd el van az ott dolgozóknak millió baja/munkája, nem fognak azzal foglalkozni be vagy e oltva. Ugyan én nem értek egyet azokkal akik azt mondják “nem oltanak mert nem tudják mi van benne” ez a saját döntésed. A parizelbe se tudod mi van, mégis megeszed :D de ez a te saját döntésed, nem fognak e miatt bunkó uni veled. Hidd el lesz jobb dolguk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!