Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthonszüléshez milyen szakemb...

Otthonszüléshez milyen szakember kell?

Figyelt kérdés
Soha nem akartam itthon szülni, egyszerűen rettegek is tőle. Viszont most a covid mizéria miatt kórházban sem szeretnék. Nem vagyok oltva, emiatt hátrányos megkülönböztetésben lenne részünk a babámmal. Ezt nem szeretném semmiképp. De kockáztatni sem szeretnék. Gondolom, ha valaki otthon szül, akkor is van vele valaki hozzáértő. Orvost például fel lehet kérni? Vagy szülésznőt esetleg?
2021. okt. 20. 19:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
87%
Hihetetlen számomra, hogy anyuka vagy. Ennyi picsogást egy szűz lány nem rendez az első aktusnál...
2021. okt. 22. 14:07
 32/36 anonim ***** válasza:
81%

Végig olvastam az összes kommentet.

Egyáltalán nem különböztetnek meg, mert nem vagy beoltva.

Ez csak hiszti.

A másik, hogy nemegy anyuka tudna mesélni, hogy milyen szép/borzalmas volt a szülés élménye jóval covid előtt. Szóval a covid a legkevesebb az egészben.

Amúgy meg nem értem, hogy neked nem az s fontos, hogy egészséges legyen a babád meg te is???

2021. okt. 23. 05:50
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is covid alatt szültem, 2 éjszakát kellett bent lenni. A babát nem fürdették. Én zuhanyoztam, de hát egy újszülött nem tud kiesni abból a kiskocsiból.

Itthon is legtöbbször egyedül vagyok, férjem egy hetet külföldön van, egy hetet itthon. Segítség nincs, de hát megoldja az ember.

Nem is értem a problémádat, ne haragudj. 2-3 nap az egész, cserében tudod, hogy jó kezekben vagytok ha bármi van.

2021. okt. 23. 21:32
 34/36 anonim ***** válasza:
70%
Ha inkabb fontosabb neked a "kenyelem",mintsem a babad elete, (ha neadjisten valami komplikacio lep fel,amit egy otthonszulesnel lehetetlen idoben kezelni,nem ugy,mint korhazi korulmenyek kozt),akkor egeszsegedre.
2021. okt. 23. 21:56
 35/36 anonim ***** válasza:
56%

"Semmivel sem vagyunk kevesebbek, mint aki oltva van."

Hogyne lennél! Körülbelül 50 IQ ponttal az átlag alatt lehetsz.

A babád meg nyilván kérné az oltást is meg a kórházi sebész közelségét is, de még nem tudja elmondani. Elvileg az anyának kellene okosabbnak lennie..

2021. okt. 23. 22:34
 36/36 anonim ***** válasza:
85%

Menj el magán a milliókért szülni és megvan az arany középút :D

Viccet félretéve, én személy szerint mindenképp kórházba mennék.

Hidd el van az ott dolgozóknak millió baja/munkája, nem fognak azzal foglalkozni be vagy e oltva. Ugyan én nem értek egyet azokkal akik azt mondják “nem oltanak mert nem tudják mi van benne” ez a saját döntésed. A parizelbe se tudod mi van, mégis megeszed :D de ez a te saját döntésed, nem fognak e miatt bunkó uni veled. Hidd el lesz jobb dolguk

2021. okt. 24. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!