Anyukák, ki mibe vitte a cuccait a kórházba?
A napokban beszéltem egy szülésznővel, és azt mondta elég egy-egy sporttáska a benti napokra.
Igen ám, én most pakolok össze de sehogy se férek el 🙈 nagyon ciki bőrönddel menni?
Komolyan, csak azt szándékozom bevinni, amit a kórház megadott listát, de így se férek el, bár nem a legnagyobb sporttáskák az tény, viszont csak emiatt nem vennék egy nagyobbat, ha már van bőröndöm is.
Én zabkekszet vittem, müzli szeletet, 3az1ben kv-t, 3-4 doboz rostost, 2db 1,5 l-es vizet.
Covid volt, látogató nem jöhetett, messze lakunk a kórháztól, így úgy voltam vele, hogy csak azért, hogy behozzanak pár doboz rostost, ne utazzon senki 1 órát oda, egyet vissza, ezért pakoltam. Az első gyereknél hoztak be mindig inni a látogatók.
De egész jó volt a kórházi kaja, elégedett voltam vele, szóval rendes étel nem hiányzott, ezért vittem csak nasit. A kórházi tea nagyon finom, azt is ittam jó sokat, illetve én nagyon szeretem a csapvizet (ha finom), és a kórházban az is finom volt, szóval azt is ittam jó sokat. Nagyon szomjas voltam folyamatosan, meg a tejtermeléshez is fontos a sok folyadék, úgyhogy innivalóval készülj bőven.
Én ételt nem viszek, meg szoktam enni a kórházi kaját. Legutóbb 4 hetet voltam bent, akkor is max vajat meg zsemlét vittem/hozattam be, nert abból elég keveset adtak.
A vizet is megiszom, ha úgy van. Bár nekem azért jobb az ásványvíz, mert jobban látom mennyi fogy és tudatosabban iszom. (Sima vizet csak mikor már nagyon szomjas vagyok.) Valami rostos levet viszont viszek, mert nekem nagyon nehezen indult be az első széklet. Anélkül meg nem engednek haza.
Nekem valami dmes lekvárt ajánlottak erre a gondra, natúr joghurtba keverve, nem tudom, lehet veszek egyet, bár elég drágának tartom.
Kúpot nem adnak bent egyébként? Valahol olvastam hogy szoktak adni szülés után, bár lehet ez kórházanként eltér.
Én készültem keksszel, meg ilyen kis gyümölcs püré tasakokkal, kubu és társai..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!