Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, ki mibe vitte a...

Anyukák, ki mibe vitte a cuccait a kórházba?

Figyelt kérdés

A napokban beszéltem egy szülésznővel, és azt mondta elég egy-egy sporttáska a benti napokra.

Igen ám, én most pakolok össze de sehogy se férek el 🙈 nagyon ciki bőrönddel menni?

Komolyan, csak azt szándékozom bevinni, amit a kórház megadott listát, de így se férek el, bár nem a legnagyobb sporttáskák az tény, viszont csak emiatt nem vennék egy nagyobbat, ha már van bőröndöm is.

2021. okt. 14. 11:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
En böröndel mentem,mer lenne ez ciki?
2021. okt. 14. 12:02
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy bőröndbe pakoltam, sporttáska nem lett volna elég.
2021. okt. 14. 12:04
 3/28 anonim ***** válasza:
57%

Egy kisebb sporttáska, egy hátizsák és pelenkázó táska a babának.

Én nem pakoltam túl magam, ha valami kellett behozta a férjem.

2021. okt. 14. 12:05
 4/28 anonim ***** válasza:
61%

Egy sporttáska az osztályra, 1 strandtáska a szülőszobára. Így is sokminden nem kellett.

Nálunk pl a bőröndöt hazaküldik. Nem fér be a szekrénybe, máshova meg nem lehet pakolni

2021. okt. 14. 12:06
 5/28 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem láttam a kórtermet és nem tudom hazaküldik-e a bőröndöt..,nem ismerem jól a kórházat és nincs be/körbejárás.

Nekünk kB mindent is kérnek, pl 10 db body a gyereknek, meg ilyenek, szóval tényleg nagyjából a házat magammal kell vinni, csak nem tudom más hogy oldja meg ezt sporttáskával 😃

2021. okt. 14. 12:15
 6/28 flora08 ***** válasza:
69%
Én egy kisméretű bőröndbe pakoltam a ruhákat, és egy válltáskába a kozmetikai (betét, neszesszer, WC-papír...) meg az egyéb dolgokat (evőeszköz, mosogatószivacs, pohár, stb.). A bőrönd tényleg nem nagy, (repülővel ha mentünk, felvihettem magammal kézipoggyászként), az összes cucc nem férne bele. Én is csak azokat pakoltam, amik a listán vannak, de van ami elég sok helyet foglal, pl. a köntös meg a törölközők (mondta a védőnő, hogy tegyek többet). De ha nagyobb a bőrönd, akkor legalább egy táskával megúszod. Nyilván nem díjazzák, ha valaki magával viszi a fél házat, de nem hiszem, hogy beleszólnának abba, mibe pakolja a cuccait. Jó egészséget és könnyű szülést kívánok! :)
2021. okt. 14. 12:19
 7/28 flora08 ***** válasza:
6-os vagyok, most láttam a többi választ. Ez nem tudtam, hogy valahonnan hazaküldik a bőröndöt :( Lehet érdemes a védőnőnél rákérdezni. (Az én kisbőröndömet látta, nem szólt, hogy nem megfelelő.)
2021. okt. 14. 12:22
 8/28 anonim ***** válasza:
59%

Én hatalmas pakkal mentem, mert a babának is vinni kellett sokmindent, pl pelenkát, plusz vittem magamnak innivalókat, nasit. Vittem köntöst, kettő törölközőt. Ezek már önmagukban sok helyet foglalnak.

Egy gurulós bőrönd, egy kisebb sporttáska, és a pelenkázó táska is tele pakolva.

2021. okt. 14. 12:23
 9/28 anonim ***** válasza:
64%
Gurulós bőrönd nekem és egy pelenkázó táska a kicsinek. A szülészetről császár után nekem egyedül, gyalog kellett távoznom, így a bőröndre támaszkodva sétáltam ki, pelenkázó táskát a nyakamba akasztva. Máshogy nem is sikerült volna. A babát za apja hozta.
2021. okt. 14. 12:44
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Gurulós bőrönd, plusz a szülőszobára egy kisebb strandtáska méret (de ez nem maradt ott utána).

Itt szinte mindenki gurulós bőrönddel jött, ki kisebbel, ki nagyobbal, vagy közepessel. Senki nem szólt érte, csak annyit, hogy mivel a szekrényekbe nem fér el, a tárolás legyen úgy megoldva, hogy ne legyen útba.

De ezekbe a szekrényekbe egy nagyobb sporttáska sem fér el.

2021. okt. 14. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!