Anyukák, akiknek toxémiája volt, meddig kellett kórházba lennetek?
Én 35.hétben vagyok és kedden hozott be a párom. Eddig amit megállapítottak, hogy a vérnyomásom magasabb a kelleténél, meg vizenyős a lábam, jelenleg vérnyomáscsökkentőt szedek bent, meg csak sómentes ételt kapok. Viszont eddig egy orvos se tudta nekem megmondani meddig kell bent maradnom. Az eddigi vizsgálatok alapján a babánk is jól van. Vagy készüljek arra, hogy császár lesz és a karácsonyt is bent fogom tölteni ? :)
28/N
Ez az adott állapodtól függ. Labor vérnyomás, áramlás baba állapota. Én nem számítanék a helyesben arra hogy haza engednek, max babával már csak.
A toxémia nagyon alattomos dolog. Nagyon veszélyes nem játék.
Nekem 20.héten kezdődőtt (alap magasvérnyomásos vagyok) 30.héttől kezdett látványosan elmaradbi lányunk a fejlődésben. Én 34 hetesen kerültem be szülésig nekem csak egy csík volt már a szemem helyén. 37+4 indítottak majd sürgősségi császár lett belőle. Lányunk IUGR tehát jó időre se alacsony súllyal bó 1 hónapos elmaradással született. 1 hetet volt a Pic oszályon 4 napot oxigéninkubátorban.
Szülésig benn voltam. 36 hetesen fektettek be magasvérnyomás,ödéma,toxémia. 38.héten szültem. Így van én is kaptam a só mentes kajákat és a vizet. Hát megmondom őszintén borzasztó volt a natúr túró kenyérrel. 🥴
A vérnyomásomat sem tudták rendesen beállítani azért tartottak benn. Én a Húsvétot töltöttem benn. Egyedül a 6 ágyasban. De a babát kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!