Akinek terhességi toxémiája volt az is tetőtöl talpig vizesedett?
Figyelt kérdés
Már másfél hete kórházban vagyok toxémia miatt, napról napra egyre jobban vizesedek és nagyon zavar a mozgásban, nagyon elnehezedtem. Nincs testrészem ami ne lenne durván vizes. Más is így volt ezzel?2020. szept. 13. 19:36
1/5 A kérdező kommentje:
34. hétben vagyok amúgy. Dokik azt mondják ez ezzel jár,amit tudok de azért durva hogy 2 hete még mentem mindenhova csak a lábam vizesedett most meg nehéz egyáltalán bármit csinálni
2020. szept. 13. 19:38
2/5 anonim válasza:
Én igen sajnos.
20.héttől kezdett eldurvulni a vérnyomásom (alap magasvérnyomásos vagyok)
34.héten kerültem be a kórházba szülésig. Ekkor a szemem helyén csak egy csík volt.. Annyi volt bennem a víz.
12 kg híztam ennek a 3/4 csak víz volt.
3/5 anonim válasza:
Igen, fejemtől lábujjamig vizes voltam.
16.héten kezdődött, akkor előírták a sószegény diétát és vérnyomás méregetést. Addig is toxémia gyanús voltam.
Szerencsére így sokáig bírtunk, 39+5 napon született a kisfiam, de akkor hirtelen rám is zúdult a toxémia+hellp tünetei is. +30 kg plusszal szültem, ebből 20kg víz volt. 2 hónap után lement a 10 kg is.
4/5 anonim válasza:
igen. 38 kg plusszal szültem a kórházból 20kg mínusszal jöttem haza.A lábam úgy nézett ki mintha kalapáccsal elvertek volna és mindenem is elég durva volt.
5/5 anonim válasza:
Toxémiám volt, 40. héten szültem.
A magas vérnyomáson és a fehérjén kívül semmi bajom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!