Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszarheg (2 éves) mi lehet ez ?

Csaszarheg (2 éves) mi lehet ez ?

Figyelt kérdés

2 éve szültem császárral , a hegemet szülés óta érzem leginkább idovaltozaskor de ez viselhető … viszomt most két napja a fájdalom hatvanyozodott, valamit megjelentek a csomok a hegem mentén végig ! Mi lehet ez ? Holnap megyek dokihoz , de tiszta ideg vagyok ! És tényleg faj !

Nem volt nagyobb terhelés az elmúlt napokban mint eddig , szóval nem értem !

Van köztetek olyan anyuka aki esetleg tapasztalt ilyet ?

Ijesztő a fájdalom és ezek a csomok ! Kívülről semmi nem látszik , de tapintasra érzem a csomokat !

Válaszokat köszönöm szépen !

#Csaszarheg
2021. okt. 10. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én osszenovesre gondolok, de holnap a doki úgyis megmondja.remeljuk semmi baj. Majd írd meg mit mondott a doki.
2021. okt. 10. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Császár vonal csoportba lépj be a fbon, biztos volt már téma, vannak szakértők és segítenek is
2021. okt. 10. 22:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Köszönöm szépen a segítő válaszokat !

Remelem semmi komoly , mert ijesztő ez a fájdalom ennyi idő után ! 😓

2021. okt. 10. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Valóban lépj be a Facebook császárvonal csoportba, reggelre meg is nyugszol.

A heggel foglalkozni kell, masszírozni és akkor ez nem alakult volna ki. Ezzel inkább hegmasszázsban jártas gyógytornászt érdemes felkeresni, az orvos semmit nem fog tudni mondani, sajnos nagyon tájékozatlanok a császár utáni dolgokban.

A csoportban ebben is tudnak segíteni, hogy a környékeden ki foglalkozik ilyennel.

2021. okt. 11. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

4!

Ezt reklámozhatnák. 5 éve volt császárom, erről most hallottam először!

Szerencsére a hegem probléma mentes.

2021. okt. 11. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon kevés orvos szól erről, pedig minden hasi műtét után érdemes ezzel foglalkozni. Sokszor az emberek nem is sejtik, hogy egy tartós emésztési probléma, vagy hátfájdalom, vállfajdalom, vagy épp mozgásszervi baj a császárral és az összenövésekkel függ össze.

Hozzá teszem nem gyógytornász vagyok, hanem csaszaros anyuka, akinek (ritka kivétel) az orvos ajánlotta, hogy keressek gyógytornászt. Borzasztóan sokat segít.

#4 voltam

2021. okt. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!