Császármetszés után négy héttel baj ha megemeltem a 13 kilós nagy lányomat ?
Figyelt kérdés
Kb egy percig cipeltem és azóta eléggé érzem a ,,hasamat,, . Ilyenkor már begyógyult annyira a belső heg , hogy ne legyen baj?2021. okt. 6. 20:54
1/3 anonim válasza:
Elvileg a gyermekágy alatt nem szabadna az újszülöttnél nehezebbet emelni.
Gyakorlatilag ahol kis korkülönbség van, ott a nagyobbat bizony meg kell emelni néha... Fürdôkádba, (etetô)székre...
Amikor nekem mondta az orvosom h ne emeljek, el is röhögtem magam, h oké...Ô is mosolygott, nála
született az elsô is...
Te is érzed, hogy mi az, ami már sok, de nem hiszem, hogy ennyitôl baj történne, vagy ja igen, annak egyértelmûbb jelei lennének.
2/3 anonim válasza:
5 nappal utána én reflexből felkaptam a nagyot (12 kg volt akkor), nem volt semmi baj. 😊
3/3 anonim válasza:
nem lesz baj,emelgetheted ha a heg nem fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!