Honnan tudjam így mikor kell indulni?
Rendszeresen, 3 percenként jelentkező fájásaim voltak kb 16:00tól 20:00ig. A végére egyre fájdalmasabbak. Bementünk a kórházba, természetesen abban a másodpercben, hogy rárakták a ctgt, elmúlt, enyhe menzis görcsökké, mondták hogy ez maximum jóslófájás, nem vagyok kitágulva semennyire, menjek még haza. Magzatvíz is megvan, szép tiszta. Amint hazajöttünk, bedurvultak a fájások, de semmi rendszer nincs bennük. 2-8 perc között össze-vissza jönnek, viszont nem érdekli őket a melegvíz, mozgás semmi, és rendesen görcsbe rándul az egész testem, derekam, hasam, mindenem. A hasam sziklakemény közben. Esélytelen így aludni, de mégse látok benne rendszert. Ez még mindig jóslófájás lenne? Nem vagyok nyápic, a délutáni görcsöknél jóval durvább, de mégse szabályosak.
Fogalmam sincs mi legyen, 20-40 másodpercig tartanak. Szerintetek?
Hogy vagy kérdező?
Nekem ugyanígy voltak...aztán egyszercsak rendszeres 2 percesek lettek. Irány a kórház, ott 20 perc alatt egyből meglett a baba.
Nálam is ez volt. Délután kétszer küldtek haza a kórházból, hogy ez még nem az csak jóslófájás...
Persze a fájások nem maradtak abba..
Majd írj hogy vagy/vagytok! 🙂
Ti mennyi idős terhesek vagytok/voltatok ekkor?:)
Majd kérdező írj, én is kíváncsi vagyok! 😊
39 hetes voltam.
Végül kb 1 nap múlva megszületett a kisfiam. :) A fájások nem rendeződtek, de idővel durvábbak lettek.
Gratulálok! 🤗
(Én is 39 hetes terhes voltam ekkor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!