Szülès megindulásánál milyen eseteben kell azonnal kórházba indulni?
Tudom nem épp a kérdésedre válaszolok, de vigyázz nagyon!! ugyanis énis így terveztem szerencse hogy nem így cselekedtem, azt hittem első pár fájás után hogy éjjel lesz mire kibújik ( hajnalba indult) délelött 10re megszületett.
Az a biztos ha ott vagytok!
Nagy merteku, eros verzesnel azonnal lefekudni, es mento, mert lepenylevalas lehet. Ha csak verezgetsz kisebbeket, az lehet a tagulastol, azt hiszem 5-6 kanalnyinal tobb, es hirtelen tavozo ver az, amuvel azonnal be kell menni. A masik, ha nem erzed mozogni eleget a babat, 2 oran belul asszem 10 a minimum, de ebben nemvagyok biztos. Akkor is azonnal korhaz, ha a vernyomasod durvan megugrik.
Alacsony rizikoju varandossag eseten tudtommal mindenmas esetben minel tovabb erdemes varni, mert annal kisebb az esely, hogy bezavar a korhazba menes, es az ottani protokoll.
Ugy tudom ha zoldes a magzat viz akkor is mert akkor belekakilt.
Ha rosszul mondom javitsatok ki.
34 hetes kismama.
Mi felhívtuk a mentőket, mikor éjfélkor elfolyt a magzatvizem az összes egyszerre.
Azt mondták, ne csináljak semmit, jönnek értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!