Mi volt a szülés megindulásának a jele?
3-ik gyerkőcömet vàrom. Időzített császár lesz a 39-ik héten. Férjem úgy intézte a szabijait, dec 2-a után. Most 36+3 hetes vagyok.
Már min 1 hete tuti jóslófájásaim vannak. Van hogy naponta többször. Van hogy kevésbé.
Nagyon szeretném kihúzni 2-áig. De sokszor nagyon nehéz. Sokat fáj a hasam, derekam. Plusz ma éjjel nem tudok aludni. Arcom rákvörös.
És plusz benyaltam valami vírust. Fáj a torkom.
Ma NST. Holnap magándokim. Talán okosabb leszek.
Vàrom a tapasztalatokat.
35 hetes koromtól nekem mindennap voltak jóslóim de csak 5 héttel később szültem.
Jel nekem talán utólag annyi, hogy a szülés beindulása előtti napon nagyon sokszor volt a hasamban ilyen feszülés féle, a jóslótól teljesen más. Illetve este borzasztóan sokat mocorgott a fiam, le szokta tudni fél órával de akkor 2 órán keresztül megállás nélkül mocorgott.
Te ha benyeltél egy vírust, akkor sok kellemetlenség írható annak a számlájára pl aludni én se alszok rendesen ilyesmivel.
a betöltött 41. hétig semmi tünetem nem volt. majd hajnalban elfolyt a m.vizem.
másodiknál, a 35 héten szültem.aznap nem tudtam aludni, feldagadt a szám és az arcom, és nagyon furcsán éreztem magam.
ha kislány lehet előbb meglesz, ha fiú talán kihuzod.
de szerintemcsak az idő játszik veled
Igen benyeltem egy vírust. Panadol és tantum verde. Ennyi.
Az első kettőnél nem volt ennyi jóslóm. Nagyon fáj. Sokszor a falat tudnám kaparni.
Sőt az elsőnél csak elfolyt a magzatvíz, előtte el voltam torzulva. Ő kisfiú és előbb jött.
Második kislány túlhordtam 4 nappal. Fájdogált de nem ennyire.
Most a harmadik jön, fiú.
Ma NST-n az alsó görbénél voltak kiugrások. 40-50-ig ment fel. Egyszer 60-ig. 20 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!