Mielőtt elfolyt volna a magzatvíz/jöttek volna a fájások, előtte volt valami amiben éreztétek, tapasztaltátok, hogy na most el fog indulni valami?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 10:54
1/9 anonim válasza:
Nem. Napközben sem volt, de akkor meg épp aludtam :)
2/9 anonim válasza:
Gyenge görcsök.. Majd hasmenés
Aztanerosodo görcsök, mondjuk az már fájás, ezen kívül semmi, 38. héten.
3/9 anonim válasza:
Nem, kb 5,5 órája szivárgott a mvíz mikor az első "fájás" jött
4/9 anonim válasza:
Nem. Délután még bevásároltam, éjfélkor elfolyt a magzatvíz. Sok óra múlva jött az első fájás csak. Oxi hatására. De császár lett a vége..
Nem az oxi miatt, hanem a köldökzsinór 3x volt a nyakán a lányomnak. Minden fájás fojtotta.
5/9 A kérdező kommentje:
ha csak szivárog a magzatviz azt könnyen észre lehet vinni? Akkor még nem sürgős sietni a korhazba?
2020. máj. 21. 12:39
7/9 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit. Kórházban voltam, délelőtt volt ctg, 0 fájással. Délután 5kor folyott el a magzatvíz. Nekem csak beöntés után jöttek a fájások.
8/9 anonim válasza:
Semmi előjel nem volt. Váratlanul csak úgy elfolyt a magzatvizem, és a fájások csak másnap a bekötött oxytocinnal voltak.
9/9 anonim válasza:
Nekem reggel a nyakdugo távozott, aztán aznap éjjel indultak be a fajasok. Semmi más nem történt aznap. Fajasok is könnyen indultak, alig fajtak eleinte, csak miutan elfolyt a magzatviz, lettek olyan erősek, es suruek, hogy kórházba menjünk.
De mondják hogy van akinek mar napokkal előbb távozik a nyakdugo, szóval ebbol sem lehet kovetkeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!