Lehet hogy a magzatvíz szivárogna? Nektek hogy volt?
Most nekem sincs már görcsök ..Tegnap este volt és hajnalban egy kevés időig.
Jaj de jó volna ha már mennék szülni ma,Már nagyon terhes a terhességem 😪
A magzatvíz édes illatù. Én a szülésem reggelén elmentem pisilni, és nagyon fura édes illatot éreztem a wc-ben, amit addig életemben még soha (és azóta sem). Majd bementünk a kórházba, mert pont időpontom volt nst-re. Semmi mozgást nem produkált már akkor, gyanús is volt ez így együtt. Mondtam a dokinak, hogy szerintem szivárog a magzatvíz, jó lenne ha megvizsgálna, erre ahogy kimondtam elöntött a víz. Soha nem tudom meg, hogy az volt-e, a doki szerint igen.
Könnyű szülést kívánok neked! 😊
Keddi napon, delelőtt voltam nst-n, uh-n, zárt volt a méhszájam. Kicsit görcsölgettem, mint hasmenéskor. Doki mondta, valószínű attól. Haza mentem, sűrűsödtek a fájások. Fel4-kor bevitt a kórházba a férjem. Burkot repesztettek, mert nem folyt el a vizem. 8-ra meglett a baba.
Ha neked szivárgott, folyt, már a kórházban kellene lenned.
De mostanra már semmi nem folyt, ki takarítottam megfőztem most fekszem de semmi..ezért vagyok bizonytalan h lehet nem is magzatvíz volt mert ha az szivárgott volna mostanra lett volna belőle valami vagy folynia kellett volna még..ezért megyek a kórházba. De ha még ma folyna valami akkor be megyek..mert már volt egyszer egy ilyen vaklárma hogy akkor is azt hittem a magzatvíz folyik de csak sima folyás volt de az is vizes volt és szintelen szagtalan 😩🤷♀️
Meg fogok én már lassan örülni ,annyira varom hogy menjek és még azért sem..🤯😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!