Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hogy a magzatvíz sziváro...

Lehet hogy a magzatvíz szivárogna? Nektek hogy volt?

Figyelt kérdés
Tegnap este görcsölgetet a hasam le zuhanyoztam az egy kicsit el is múlt..De hajnali 3 kor éreztem h valami folyik és megint volt kisebb görcsök vártam h folyon még de keveseket folyt többször,Így reggelig most is,Most nem tudom hogy ez sima folyás vagy magzatvíz mert egyszerre kevesebb jön töbször..Már nem bánnám ha magzatvíz lenne..Holnapra vagyok kiírva amúgy 🥰😀😁
2020. máj. 14. 08:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már az
2020. máj. 14. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt, hogy bizonyos időközönként jött, picivel mindig több, mintha bepisiltem volna. Nekem mondjuk semmi görcs vagy fájdalom nem volt hozzá
2020. máj. 14. 09:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Most nekem sincs már görcsök ..Tegnap este volt és hajnalban egy kevés időig.

Jaj de jó volna ha már mennék szülni ma,Már nagyon terhes a terhességem 😪

2020. máj. 14. 09:30
 4/10 babyboom567 ***** válasza:
91%
De ha folyik a magzatvized ,miért nem vagy már kórházban?
2020. máj. 14. 10:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Most már nem folyik semmi..ilyenkor mivan? Tegnap voltam nst és a dokim is megvizsgált..semmenyire nem voltam nyitva,Holnap is mennem kell ha addigra nem indul be a buli🙄☹
2020. máj. 14. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A magzatvíz édes illatù. Én a szülésem reggelén elmentem pisilni, és nagyon fura édes illatot éreztem a wc-ben, amit addig életemben még soha (és azóta sem). Majd bementünk a kórházba, mert pont időpontom volt nst-re. Semmi mozgást nem produkált már akkor, gyanús is volt ez így együtt. Mondtam a dokinak, hogy szerintem szivárog a magzatvíz, jó lenne ha megvizsgálna, erre ahogy kimondtam elöntött a víz. Soha nem tudom meg, hogy az volt-e, a doki szerint igen.

Könnyű szülést kívánok neked! 😊

2020. máj. 14. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem menj be a kórházba, vizsgaljon meg ma is a doki..
2020. máj. 14. 11:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Keddi napon, delelőtt voltam nst-n, uh-n, zárt volt a méhszájam. Kicsit görcsölgettem, mint hasmenéskor. Doki mondta, valószínű attól. Haza mentem, sűrűsödtek a fájások. Fel4-kor bevitt a kórházba a férjem. Burkot repesztettek, mert nem folyt el a vizem. 8-ra meglett a baba.

Ha neked szivárgott, folyt, már a kórházban kellene lenned.

2020. máj. 14. 12:03
 9/10 A kérdező kommentje:

De mostanra már semmi nem folyt, ki takarítottam megfőztem most fekszem de semmi..ezért vagyok bizonytalan h lehet nem is magzatvíz volt mert ha az szivárgott volna mostanra lett volna belőle valami vagy folynia kellett volna még..ezért megyek a kórházba. De ha még ma folyna valami akkor be megyek..mert már volt egyszer egy ilyen vaklárma hogy akkor is azt hittem a magzatvíz folyik de csak sima folyás volt de az is vizes volt és szintelen szagtalan 😩🤷‍♀️

Meg fogok én már lassan örülni ,annyira varom hogy menjek és még azért sem..🤯😭

2020. máj. 14. 13:10
 10/10 babyboom567 ***** válasza:
na mi újság?
2020. máj. 18. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!