Mi a véleményetek a hozzáállásomról, "hálapénzzel" kapcsolatban?
Én se fizetek ...
az ötlet hogy a kórházat támogatod jó ! de ha csak bejár oda és nem ott dolgozik napi szinten akkor őt nem érinti.
én akkor már úgy csinálnám hogy nem dokit hanem szülésznőt fogadnék a doki meg legyen ügyeletes.
Hmmm?
Nekem senki nem mondta, hogy nincs olyan, hogy szülésznőt fogadok, orvost meg nem:) Itt az van, amit én akarok, ha akarok szülésznőt az én dolgom, ha nem akarok dokit mellé, az is az én dolgom.
Úgyhogy fogadtam szülésznőt, és az ügyeletes dokinál szültem.
Egyetértek veled, hogy nem akarsz hálapénzt adni, de én pl. így éreztem magam biztonságban, ezért is fogadtam meg a szülésznőt. Igaz, hogy ő sem kért pénzt, amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy neki nincs "tarifája", szereti a szakmáját, és jó érzés, ha valaki bízik benne és vele akar szülni, és ő őszintén megmondja, ha kap, ha nem, akkor is ugyanúgy bánik a kismamával, jó, ha kap pénzt, mert van ezer helye, de nem megy a falnak akkor se, ha nem kap.
Nem értek egyet veled, hiszen az orvosodra igényt tartasz majd akkor, amikor épp szülsz. Pl. szombat hajnali 2-kor.
Ezzel nincs is gond, de azért előtte kérdezd meg tőle, hogy ezt vállalja-e egy ajándékosárért. Én nem vállalnám, hogy bármikor ugrok a hivásodra, éjszaka közepén levezetem a szülést, amiért SEMMIFÉLE plussz fiztést nem kapok és te adsz nekem cserébe egy ajándékkosarat...
Te vállalnád???
Nem értem. Fogadod a dokidat, elvárod, hogy ott legyen a szülésnél és nem adsz érte pénz?
Akkor ne várj tőle semmit, járj hozzá terhesgondozásra és vagy nála szülsz vagy nem.
Vagy hogy gondoltad?
Kicsit nekem ez életszerűtlen így.
Nekem szülésznőm volt, fogadtam, dokim nem volt. 2 napig szültem. Bejött miattam, nem munkaidejében, két napot velem foglalkozott kizárólag - persze, hogy adtam pénzt, nem is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!