Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Conisatio után kinek milyen...

Zsanett1991 kérdése:

Conisatio után kinek milyen volt a szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tavaly Augusztusban volt a műtétem, de sajnos kétszer kellet mert az első műtét után 2 héttel el kezdett vérezni a sebem, ezért újra varták. Májusban babás lettem, most 20 hetes kismama vagyok. A kérdésem az lenne hogy ki hogy szült és milyen volt a szülése a műtét után?Az orvosom azt mondta jobb lenne a programozot császár de én jobban szeretnék sima úton szülni..
2021. szept. 21. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Na erre én is kíváncsi vagyok.Annyi mindent lehet róla olvasni. nekem 4 éve volt conisatiom.

20hkm

2021. szept. 22. 05:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen konizàciód volt? Nekem Dec. végén volt leep és azt mondta a dokim,hogy nem fogja befolyásolni a szülést. 36.hetben járok,nem első baba.
2021. szept. 22. 06:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem júniusban, 15 hetesen volt leep. November végére vagyok kiírva, alapvetően természetesre készülünk, de előfordulhat, hogy nem tágulok.
2021. szept. 22. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2016-ban volt leep, 2020-ban szültem 3,5 óra alatt természetesen. Semmit sem éreztem a tagulasbol. 37+4-en született. Elfolyt a magzatvíz és utána indultak a fajasok.

Én külföldön szültem, itt annyiban lett másabb a terhes gondozás a leep miatt,hogy 16 és 20 hetesen megnézték a mehszaj hosszúságot,de szó sem volt császárról. Itt egyedül az esetleges koraszülést emlegették, az otthoni nőgyógyász azt mondta anno,hogy ez attól függhet,hogy hol tapad a placenta.

2021. szept. 22. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
Hát egy coni miatt programozott császárt javasolni eléggé szakmaiatlan.
2021. szept. 22. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze,mert a dokinak egyszerűbb lenne nyilván...
2021. szept. 22. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 2015ben volt.

Idén januárban szültem.

A tágulás ment, de a méhszáj nem tűnt el, mire jött a toló fájás. A lányom egyetlen nyomással megszületett, de szétszakadt a méhszájam. Plusz a palcenta egy darabja bent maradt. A szülő szobán műtöttek altatás nélkül, mert nem volt szabad műtő. Azt hittem, nem élem túl.

Ettől függetlenül tervezünk babát, de a méhszáj varrás miatt biztosan nem szülhetek simán.

2021. szept. 23. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!