Conisatio után kinek milyen volt a szülés?
Na erre én is kíváncsi vagyok.Annyi mindent lehet róla olvasni. nekem 4 éve volt conisatiom.
20hkm
Nekem 2016-ban volt leep, 2020-ban szültem 3,5 óra alatt természetesen. Semmit sem éreztem a tagulasbol. 37+4-en született. Elfolyt a magzatvíz és utána indultak a fajasok.
Én külföldön szültem, itt annyiban lett másabb a terhes gondozás a leep miatt,hogy 16 és 20 hetesen megnézték a mehszaj hosszúságot,de szó sem volt császárról. Itt egyedül az esetleges koraszülést emlegették, az otthoni nőgyógyász azt mondta anno,hogy ez attól függhet,hogy hol tapad a placenta.
Nekem 2015ben volt.
Idén januárban szültem.
A tágulás ment, de a méhszáj nem tűnt el, mire jött a toló fájás. A lányom egyetlen nyomással megszületett, de szétszakadt a méhszájam. Plusz a palcenta egy darabja bent maradt. A szülő szobán műtöttek altatás nélkül, mert nem volt szabad műtő. Azt hittem, nem élem túl.
Ettől függetlenül tervezünk babát, de a méhszáj varrás miatt biztosan nem szülhetek simán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!