Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora szőrrel mentetek szülni?

Mekkora szőrrel mentetek szülni?

Figyelt kérdés
Ha elfolyt a magzatviz meg mentetek tudolni/borotvalni egyet?
2021. szept. 10. 17:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Az miért elhanyagolás, ha valakinek kényelmesebb ha dzsungel? Igen, a férjem előtt is. Neki nem igénye a babapunci. Van lányunk, pelenkázza éppen eleget, nem igényli a pucér punci látványát még rajtam is. Az elhanyagolás, ha dől belőle a túrós dzsuva, de amíg tisztán van tartva, addig hadd ne legyen már igénytelenségnek titulálva az egyébként természetes és egészségesebb állapota a nemi szervnek. Hadd hordja már mindenki úgy, ahogy neki tetszik. Szülés közben is. Köszi.
2021. szept. 11. 19:56
 22/32 anonim ***** válasza:
61%
Igen,az esetek 90%ban dzsungek vagyok. Igy kellek neki. Illetve igy is,meg ugy is. Nem a puncim kinezete miatt szeret. Sajnalom,ha teged elitasitananak szorosen. :/ Ha ettol tartasz,valoban jo parkapcsolatban elsz? Illetve miert hihetetlen,hogy valakinek tok mindegy,hogy milyen,vagy esetleg a szorosebbet kedveli? Mi nok sem ugyan olyan kinezetre bukunk. Van akinek szorosen tetszik van akinek csupaszon,van aki elvarja,hogy meg mellkasa is szortelen legyen,van akietojja milyen. Ilyen az elet.
2021. szept. 11. 20:04
 23/32 anonim ***** válasza:
35%

Éles logikára vall egy kérdésből arra következtetni, hogy ilyen vagy olyan a párkapcsolatom. :) Ha ugyanilyen vehemenciával ugrasz neki minden kérdésnek, akkor talán nem a dzsungel a legnagyobb baj.

Nyilván lehet, hogy van pasi, aki ezt szereti, de tény, hogy én még az életben nem hallottam férfi szájából, hogy erre gerjedne. Nem, nem vagyok k...va, nem ilyen szituban találkoztam a véleményekkel. Nyilván nem fogja az arcodba tolni, hogy ez igénytelen, de kíváncsi lennék az őszinte véleményére. Lehet meglepődnél.

2021. szept. 11. 20:07
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok: a múltkor mentem intimgyantára, kifejezetten kérdeztem a férjemet, hogy mi legyen, szedessem-e le teljesen vagy valami fazon legyen hagyva vagy mi legyen. Őszintén a véleménye érdekelt, akármit mond, megcsináltattam volna, ezt tudta ő is. Azt mondta, hogy neki annyira nem jön be a teljesen csupasz, szóval ha már, akkor egy fazonnak örülne, de amúgy tökmindegy neki, ahogy nekem kényelmes. Én elhiszem, hogy neki ez az őszinte véleménye, mert abban a helyzetben tényleg olyan volt, hogy bármit mond, nem sértődök meg és ezzel ő is tisztában volt, mégis ezt mondta. Van ilyen.

Az meg ne már, hogy igénytelen legyen, ha valaki nem borotválja full csupaszra, ne hülyéskedj. Az az igénytelen ha büdös és mocskos és mittudomén, de nyilván ha az ember normálisan tisztálkodik, akkor ez nem probléma. Ne vetítsd ki a saját preferenciáidat másokra értékítélettel megspékelve. Neked úgy kényelmes, ha csupasz, oké. De attól még nem igénytelen az, akinek úgy kényelmes, ha szőrös. Szerintem egyik oldallal sincs semmi baj, mindenki hordja úgy magán, ahogy neki jó, nem kell ehhez értékítéletet társítani.

2021. szept. 11. 20:13
 25/32 anonim ***** válasza:
24%
De ez tök más, egy fazon, szépen és igényesen rövidre vágva teljesen rendben van. Sokan írtak itt teljes dzsungelt, én erről beszélek. A kettő nem ugyanaz.
2021. szept. 11. 20:15
 26/32 anonim ***** válasza:
78%
Csak minimális különbség van, lényegi nincs. Én a fazont úgy értem, hogy kétoldalt borotválva, középen meg full meghagyva, nincs rövidítve. Akkor ez ilyen fél-dzsungel? Nem gondolnám, hogy bármelyik megoldás jobb vagy rosszabb lenne. Ha a férjeink nem lázadnak, márpedig gondolom nem lázadnak a többi hozzászólónál sem, akkor nehogy már a szülésznők kedvéért akarjunk itt kitörni a komfortzónánkból a szülés idejére.
2021. szept. 11. 20:18
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Én hetente, max két hetente szedem, mert engem zavar. Ez is küzdelmes már, mivel nagy a hasam, és ha csak kicsit is ráhajolok, begörcsöl. Látatlanban, tapogatás alapján csinálom, biztos maradnak ki részek. Ha szülni kell menni és épp szőrösebb, akkor én úgy fogok menni és lecarom, az orvoshoz is elmegyek szőrösen, ha úgy jön ki. Egyáltalán nem érdekli őket.
2021. szept. 12. 07:18
 28/32 anonim ***** válasza:
Én szülés előtt leborotváltam, mint kiderült, nem teljesen alaposan. :) Egyébként a szülésznő azt mondta, hogy nem elvárás, ugyanakkor gátmetszés utáni varrásnál biza jobb volt úgy. Egyébként a kérdés nem arra irányult, hogy a férfiaknak mi jön be… 😅
2021. szept. 13. 22:06
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen tanácstalan vagyok ezügyben. Általában le szoktam borotválni, de bevallom, hónapok óta nem nyúltam hozzá. Igen, a férjem is így látja, a nőgyógyász is. A terhesség elején derült ki a rákszűrésből, hogy magas kockázatú HPV-m van, mellé szemölcsök. Ezzel semmit nem kezdenek a hat hetes kontrollig. Így javasolta az orvos. Én meg a szemölcsök miatt nem merem borotválni. Nem kellemes, amikor az ember egyet-egyet lekap a pengével. Egyébként is mindenhol azt olvastam, hogy a borotvával nagyon ügyesen szét lehet téríteni a vírust.

Szóval igénytelenség vagy sem, én nem fogom borotválni. Mert azt nyilván ki tudom tapogatni, hogy hol a szőr, de 10-12 szemölcsöt hogy a bánatba kerülgessek?

A vizsgálaton egyébként mindig megtalálja az orvos, amit kell.

2021. szept. 15. 19:00
 30/32 anonim ***** válasza:
Én ezt nem értem. Debrecenben szültem, ott alapból borotválnak mindenkit. Én azt hittem, ez mindenütt így szokás. Eszembe nem jutna nagy hassal kínlódni a borotválkozással, ha úgyis megcsinálják.
2021. szept. 19. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!