Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mekkora szőrrel mentetek szülni?

Mekkora szőrrel mentetek szülni?

Figyelt kérdés
Ha elfolyt a magzatviz meg mentetek tudolni/borotvalni egyet?
2021. szept. 10. 17:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
16%

Minden nap borotválkozom.

Terhesen is.. 21 éve sosem voltam wuki

2021. szept. 10. 20:22
 12/32 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 9es válaszoló.

Érdekelne mivel foglalkozol, hogy annyira közel van az arcod a női nemi szervhez hogy az arcodba van a dzsungel?

Érdekelne az is voltál -e már terhes?

Azt hiszem más elképzelésünk van az igénytelenség fogalmáról

2021. szept. 10. 21:14
 13/32 anonim ***** válasza:
Anno csütörtöki napon borotváltam, szombaton szültem és még azért a szülésznő szárazon leküldte egy sorral...azt hittem bekakálok....
2021. szept. 10. 22:57
 14/32 anonim ***** válasza:
39%

Sokan írjátok, hogy terhesen nem látjátok, nem tudjátok leborotválni.

De miért nem? Komolyan érdekel.

1, lehet használni tükröt, ha már látni kell.

2, nem kell látni, érzi az ember a kezével, nyilván pisilés után is megtörlöd, tehát a kezed elér odáig, akkor??

Én vizesedő, zsibbadó kézzel is kitapogattam és le tudtam borotválni mindig, tényleg nem értem.

2021. szept. 11. 07:27
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
#10 vagyok: ki lehet tapogatni, persze, én össze-vissza vagdostam magam, csak az tűnt fel, hogy miután kiszálltam a zuhany alól, csupa vér volt a törölköző, meg is ijedtem, csak aztán belenéztem a tükörbe és láttam, hogy foltos is lett, itt-ott kimaradtak csíkok, szóval nem, annyira nem hatékony ez a módszer. Annyit meg nem ér meg, hogy a kádban ülve egy sminkes tükörrel manőverezzek.
2021. szept. 11. 07:32
 16/32 anonim ***** válasza:
51%
Hát de végighúzod a kezed és érzed, hogy ott a szőr. Én soha nem nézem, mindig csak tapogatom. Nyilván lehet eltérő a módszerünk, inkább csak érdekes ez nekem.
2021. szept. 11. 07:35
 17/32 anonim ***** válasza:

Nekem programozott császárom volt , hátha valakinek ez a válasz is segít. Kifejezetten mondták, hogy előtte nap teljesen borotválkozzak meg, majd amikor bementek a kórházba befekvésre egy szülésznő meg is nézett, hogy 'minden rendben van-e'.

Bár a műtét tudom megint más, ott sokkal sterilebbnek kell lennie mindennek.:)

Most várom a 2. babánkat, de Én is ugyanúgy borotválkoztam az előzőnél és most is végig, más nem orvosi vizsgálatok előtt, hiába nem hüvelyi uh :)

2021. szept. 11. 09:07
 18/32 anonim ***** válasza:
szőrtelenités borotválás,gyantázás
2021. szept. 11. 12:56
 19/32 anonim ***** válasza:
10%
En is dzsungel voltam,leborotvalt a szuleszno,es annyi. Semmi gaz nem volt benne.
2021. szept. 11. 15:14
 20/32 anonim ***** válasza:
13%

És aki végig dzsungel, az otthon a férje előtt is?

Döbbenten olvasom, hogy azok vannak lepontozva, akik nem hanyagolják el magukat. Elképesztő!

2021. szept. 11. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!