Mekkora szőrrel mentetek szülni?
Minden nap borotválkozom.
Terhesen is.. 21 éve sosem voltam wuki
Kedves 9es válaszoló.
Érdekelne mivel foglalkozol, hogy annyira közel van az arcod a női nemi szervhez hogy az arcodba van a dzsungel?
Érdekelne az is voltál -e már terhes?
Azt hiszem más elképzelésünk van az igénytelenség fogalmáról
Sokan írjátok, hogy terhesen nem látjátok, nem tudjátok leborotválni.
De miért nem? Komolyan érdekel.
1, lehet használni tükröt, ha már látni kell.
2, nem kell látni, érzi az ember a kezével, nyilván pisilés után is megtörlöd, tehát a kezed elér odáig, akkor??
Én vizesedő, zsibbadó kézzel is kitapogattam és le tudtam borotválni mindig, tényleg nem értem.
Nekem programozott császárom volt , hátha valakinek ez a válasz is segít. Kifejezetten mondták, hogy előtte nap teljesen borotválkozzak meg, majd amikor bementek a kórházba befekvésre egy szülésznő meg is nézett, hogy 'minden rendben van-e'.
Bár a műtét tudom megint más, ott sokkal sterilebbnek kell lennie mindennek.:)
Most várom a 2. babánkat, de Én is ugyanúgy borotválkoztam az előzőnél és most is végig, más nem orvosi vizsgálatok előtt, hiába nem hüvelyi uh :)
És aki végig dzsungel, az otthon a férje előtt is?
Döbbenten olvasom, hogy azok vannak lepontozva, akik nem hanyagolják el magukat. Elképesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!