Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik hèt hányadik napján...

Hányadik hèt hányadik napján mentetek először NST-re?

Figyelt kérdés
Hogy kell elkèpzelni?
2020. júl. 7. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Mikor az első babámat vártam mar 36 hetesen mennem kellett, majd azután minden héten 1x, 39. héttől már 2x egy héten, terminus után pedig naponta. A kiírt napon amnioszkópia is volt,azt 2 naponta nézték.

A másodikkalcsak 38. héttől kellett járnom,viszont 3 naponta ismételték. 40. héttől minden nap mentem amnioszkópia és nst felvaltva.

A nagy 40+6 hetesen,a kicsi 40+2 hetesen született. Ugyan az a kórház,5 év különbséggel.

2020. júl. 7. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikkel 36 hetesen kezdtük, hetente kellett menni. Terminus után naponta.
2020. júl. 7. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
36
2020. júl. 7. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
A fiammal 36. héttől hetente egyszer, 38-tőle 2x betöltött 40 utàn naponta kellett volna de addigra megszületett. A lányommal most a járványhelyzet miatt csak a 38. héten kellett menni először. Hivatalosan heti 1x kellett volna, de nekem kért az orvosom még egyet 3 nap múlva. Aztán ő 39+1 naposan született így vele se jutottam el a minden napihoz.
2020. júl. 7. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
34.hettol kellett járnom, akkor még csak heti 1x. Magasvérnyomás miatt
2020. júl. 7. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:

15 hos a fiam

Székesfehérváron az a modi, ha van fogadott dokid akkor 36, ha nincs akkor 38hetesen mész először.

Nekem annyi volt, hogy 37+6hetesen voltam elsőre, azt 38+6 hetesen, ugyan azon a napon masodikra, ekkor annyi volt, hogy a hasamra tették a tapadókorongokat, illetve kaptam a kezembe egy gombot. 10 percig ott ültem, ha mozgott a baba nyomni kellett a gombot, egyrbként pedig csak ülsz és mellettes a gépen hallod a szívhangot, meg a gép nyomtatja papírra az értékeket rgy ilyen görbén. 10 perc után volt egy vernyomás mérés, utána a doki ránézett, azt mindta jó, és ennyi volt.

Mikir kiírt nap elött mentem 1 nappal a 3.ra, a várakozás közben elfolyt a magzatvíz egy része. Ekkor az nst-t már rám se tették, küldtek fel a szülészetre, ott vizsgáltak, azt mondták az nem magzatvíz volt, így betettek egy szobába megfigyelésre, egész napra nst-re kötve. Este jött be az ejszakás orvos ő csinált végre egy ultrahangot, mikir kiderült nagyon kevés a magzatvíz, be is indította a szülést.

2020. júl. 8. 13:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Én már a 39. hétben leszek amikor eljutok oda és előtte csak a 36. heti ultrahangon nézik a babàt. A dokim

szabadságon lesz a kettő között. Eléggè fèlek, hogy abban a 2,5 Hétben ne legyen semmi gond. Így a végén elég soknak tűnik ez a kihagyás

2020. júl. 8. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
36.héten meg atol 40.hétig ritkán kell menni 39-40.hétől szülésig 1 hétig töbször.valaki megszül,mire nst-re menne
2020. júl. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!