Miért akadnak ki az emberek mikor azt mondom, higy nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
Hiába sorolok fel rengeteg érvet, és mondom el vagy 100x, hogy nem szeretnék, nem hiszik el, és csak annyit mondanak, hogy "majd kinövöd"2021. aug. 26. 23:39
11/18 anonim válasza:
Gondolom te tettél valami bejelentést, vagy hangoztatod mennyit nem akarsz gyereket, és erre reagálnak.
Megoldás. TE ne hozd fel, ha ők hoznák fel (wtf) a 17 éves gyereknek, akkor üsd el egy majd lesz ami, lesz, kitudja mit hoz a jövő, fiatal vagyok ezen gondolkodni, előbb pátom legyen ezc válasszal.
De te ne provokáld már a környezeted, hogy utána vergődhess hogy téged senki se ért meg.
13/18 anonim válasza:
Ohh 17évesen mennyi hülyeséget összehordtam, mennyi mániám volt :D
Azt se tudod milyen egy igazi párkapcsolat, majd kinövöd ezt a tini lázadást 😅
14/18 anonim válasza:
Amúgy már volt ez a kérdés párszor, még mindig nem tanultál a saját hibádból?
16/18 anonim válasza:
Én azt vettem észre, a gyerektelenek már-már dicsekszenek, kiprovokálják, hogy beszóljanak nekik, hogy aztán itt sajnáltassák magukat. Nem kell elpofázni amihez senkinek semmi köze. Felőlem azt csinálsz a méheddel amit akarsz, tedógod.
17/18 anonim válasza:
A családoddal van baj, az én anyám a kezét összetette, hogy 17 évesen a tanulással és nem a gyerektémával voltam elfoglalva.
18/18 anonim válasza:
Milve nincs párkapcsolatod,terhes sem lehetsz.csak rád és szüleidre tartozik.mindenki maga döntse el,hogy lesz gyereke vagy nem.ha nem lesz védekezzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!