Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhszáj állapotát, a nyílás...

Méhszáj állapotát, a nyílás gyorsaságát én vagy a férjem is tudjuk nézni otthon? És ha elkezd nyílni, akkor már biztos beilleszkedett a feje?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 10:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan kérdezem, hogy egyáltalán miért akarjátok otthon nézegetni? Még a kórházban sem nézegetek folyamatosan. Ha tényleg nem akarsz a közeli kórházban szülni, akkor kész, ezt választottad, induljatok el időben. Másrészt még ronthatsz is a helyzeten. Nagyon könnyen feljuthat baktérium, siettetheted magát a folyamatot, sőt, ha valami baj van, észre sem veszed. Egyszerűen mert nem tudod, mit kell figyelni. És nem, nem arra gondolok, hogy hány ujjad fér oda...
2021. aug. 24. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Nekem farfekvéses volt a babám, mikor beindult a szülés, a szülésznő nem tudta, hogy mit tapogat, majd te meg a férjed laikusként biztos tudni fogjátok.
2021. aug. 24. 12:23
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Legalább fogadj fel egy dúlát, aki kimegy házhoz, és ért is hozzá
2021. aug. 24. 12:40
 14/17 anonim ***** válasza:
92%

Nekem egy sima vizsgálat alkalmával, egy tanuló orvos(!) Kezdte el "kinyitni". Addig vizsgált, matatott, míg a külső sikeresen 1 ujjnyira kinyílt. Mindez a 17.héten...

Akkor majd te hozzá nemértő biztos tudni fogod mit csinálj 🤦‍♀️🤦‍♀️

Egyébként ha elkezd nyílani sincs semmi. Azóta a 35.héten járok minden probléma nélkül...

2021. aug. 24. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
11%

Normàlis orvos sem nyùlkàl hüvelybe varandòssag alatt, nemhogy ti nèzegessètek. Felesleges fertőzèsveszèly, belèm 1x sem turkàltak vàrandòssag alatt.

Egyebkènt lehet èrezni, de felesleges ès veszelyes nèzegetni. Nem lehet belőle megtudni, hogy mikor fog születni a gyerek, hogy halad a vajùdàs.

Ha azèrt nèznèd , hogy nehogy tùl koran èrhetek be nem körzetes kòrhazba, akkor a rendszeres fàjàsok sűrűsège többet elàrul.

Ha mindenkeppen meg akarjàtok otthon nèzni, akkor betadinos kezmosas, steril kesztyű.

2021. aug. 24. 13:45
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
13-as, az ugye megvan, hogy a dúla nem egészsegügyi dolgozò. Szerintem bàbàra gondolsz.
2021. aug. 24. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

Oooo te vagy aki ezt a kérdést is feltette és most az első válasz miatt vizsgálgatni akarod magad mielőtt a kórházba indulsz? Na szép

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

2021. aug. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!