Csaszar metszes utan kb mennyi ido mire vissza lapul a has?
Baba előtt rengeteget sportoltam, kajálásra is odafigyeltem (mondjuk terhesen is, de ha megkivántam valamit nem tiltottam magamtól) és bizony egész jó a genetikám is
+21kiloval császároztak (54-75)
De mikor toltak ki a műtőből már nem volt hasam.
Mondjuk nem is vllt haralmas hasam, és az us csak császár előtt 3héttel kezdett nőni, tehát a bőrnek megnyúlni sem volt ideje
Én szélesedtem, mintha nagyobb lenne a csípőm
De a hasam ugyan olyan lett azonnal, mint terhesség előtt
24 eves vagyok elso babas anyuka
Hatalmas hasam volt mindenki azt hitte ikrek
Sokkal kisebb a hasam nyilvan de meg mindig mintha kb terhes lennek. 5napja csaszaroztak meg!
Haskotot hordok tartsa a hasam es kenyelmes is nagyon!
Remelem azert meg lejebb megy
Haskötővel óvatosan! Legyen rajtad, de azért többször vedd le 20-30percekre, hogy dolgozzon az izomzat is, vagy nagy valószinűséggel az ellenkezőjét éred el annak amit szeretnél. Ha nem engeded "dolgozni" a hasizmod "ellustul" és még nehezebben fog visszahúzódni a pocak.
Persze az elején szupi, mert "egyben tart", de azért figyelj oda
(4es voltam)
23 éves voltam, amikor megszületett a kisfiam, rengeteget híztam (kb 20 kg-t) , hatalmas volt a hasam. Teljesen azt mondtam kb 8 hónap alatt nyerte vissza a hasam az eredeti laposságát, a súlyom kb 1 év alatt lett ugyanannyi, mint szülés előtt. Hozzátenném, hogy semmit sem mozogtam és nem feszengtem és tettem érte különösebben :)
Nekem szerencsém volt, genetika is biztos közre játszik. Most majd kiderül a 2.-nál mi lesz a helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!