Csaszar metszes utan verzes megszunt most ujra van. Ez normalis?
A gyermekagyagyi verzesem normalis volt, fokozatosan mult el az elenkbol a gyengebbe majd lett a,sargas folyas majd megszunt korulbelul az 5. Heten.
A 7. het 1napjan volt egy 4 napig tarto gyengebb verzes gondoltam hogy talan mar a menstruacio gyengebben.( nem szoptatok ugy tudom ilyenkor hamarabb van)
Majd most ra 1,5 hetre erosebb verzes. Tegnap benyelilalo fajasok voltak neha az alhasamba, mara pedig elkezdott a verzes reggel gyengen mostmar erosebben, elenk piros.
A 6 hetes vizsgálaton megnéztek rendesen? Mert ha akkor mindent rendben találtak, lehet hogy most már a mensi jött így 8-9 hét után.
Nekem császár után 7 hétig volt vérzésem, de az utolsó 4 hét kb csak ilyen pár napig volt valami, pár napig nem, aztán megint..
Első 2 császár után rögtön 6.hét után megjött pedig szoptattam.
Most fog lejárni a 6.hét a 3.császárom után kiváncsi vagyok 🤔 itt rádásul 3 hétet véreztem épp csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!