Szülés után segített az intimtorna?
Akinél ez válást okoz,az soha nem tekintett a párjára igazi társként.
Kedves kérdező. Nekem 2.szülés után lett ilyen,az orvosom azt mondta szinte törvényszerű többedszer szült nőknél, hozzáteszem a barátnőm hüvelye is ilyen lett a 2.császár után, tehát lehet van akinek már eleve a terhesség okozza.
A szülés után 2 héttel kezdtem az intim tornát,és nagyon jónak bizonyult. Nem tudom nélkule milyen lett volna,de amit tapasztaltam az az, hogy a méhem visszament a helyére ( elotte le volt süllyedve,habár szülés után lehet ez is normális,nem tudom,mindenesetre a 6 hetes kontrolon már semmi nem volt) a hüvelyem teljesen visszaszűkült,a hüvelyizomzat nagyon erős lett , inkontinencia nem is volt,de ennek megelőzésére,kezelésére is szuper.Szülés után 7 héttel voltunk együtt és nem is fájt. Nem okoz semmiben problémát, bár látványra úgy maradt. Az intim tornát 2 éve csinálom,és fogom is. Nekem napi 7 perc. Ajánlom neked is.
Nem mindenki csinálja jól! Sajnos sokan a hüvelyizomzat helyett a hasizmukat mozgatják.
Kezdetben jó úgy csinálni,hogy 1 ujjad a hüvelyedbe legyen,érezd mit is mozgatsz. Igen ez így elég hülyén hangzik,de nekem sokat segített.
Vagy elmész egy Kriston tanfolyamra.
Hát a dokiktól ilyet ne várj,mikor van akinek hüvelybemenetig le van süllyedve a méhe,de simán rávágják,hogy szülhet természetesen,nem indokolt a császár. Meg ugye ha utána nézünk látható, hogy egy sérvet,süllyedést sem tudnak hatékonyan kezelni. Felvarrogatják,az meg ugyanúgy vissza süllyed. Vagy kiveszik a méhet ami így megoldásnak hangozhat ha több gyereket nem akar az ember,de mégsem jó dolog mert csomó mást okoz ( nincs többé "normális" orgazmus, a hüvely nagyon összeszűkül,fájdalmas szex,petefészkek ellenére korai klimax stb)
Egyébként igazad van. Van az a károsodás amit nem rak helyre,de ennek ellenére én ajánlom. Hátha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!