Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajon képes leszek szulni ?

Vajon képes leszek szulni ?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom hogy érzékeny a huvelyem. Szex közben fájdalom, gyakori "felfazas", folyás. Sokáig tampont sem tudtam használni.

Szerencsére elsőre teherbe estem és az egész teehessegem rendben is van. Minden eredmeny kiváló, annak ellenére hogy ezalatt az idő alatt többször, talán gyakrabban is mint egyébként, sírva pisiltem. Ezt természetesen közöltem a nőgyógyászommal, aki különösebb figyelmet nem szentelt rá. Mondhatni csak a terhesseggel való rutin vizsgálatokat ejti meg.

Pár napja 35 hetes terhesen hüvelyi mintát vett, de olyan durván és fájdalmasan tette ezt, hogy majdnem le fordultam a székből. Könnyem is ki csordult, annyira fájt és csipett. ( gondolom azért faj a huvelyem mert jelenleg is fennal valami fertőzés vagy egyéb dolog amit nem vesz eszre) Miután ki jöttünk a rendelőből azonnal síró roham... Hogy leszek képes rendesen meg szülni a gyereket, ha egy ilyen vizsgálat is ennyire faj? . Utanna vásárolni mentunk a babának. Annyira vártam ezt a napot, de az orvosi vizsgálat után teljesen kétségbe voltam esve. Kb egy óra múlva wcn észre vettem hogy verzek ott lent és iszonyatosan csipett az egész. Olyan szinten véreztem, hogy konkrétan csepegett mindenhova a friss élénk vér. Megijedtem! Síró roham megint a bolt közepén. Férjem azonnal hivta az orvost mivel én meg sem tudtam szólalni. Az orvos, Teljes nyugodtsaggal közölte h ez normális vizsgálat után. Én totál ki voltam idegileg mar. (Közölhette volna ezt korábban és elkerültem volna a stresszt. )

Lényeg, hogy Férjem (is) gátmasszázst szeretne, hogy egy picit is megkönnyítse a szülést. Vettünk speckós kis olajat, el kezdtük a procedúrát és szinte alig ért hozzám, máris osszerezzentem, és azonnal az orvos jutott eszembe és a fájdalom amit okozott. Annyira bennem maradt a dolog, hogy e miatt már 3 napja nem alszok jól és ez jár az eszembe hogy hogy bízzak meg a nőgyógyiba ha ilyen durva és végig "leszarom" stílussal van. Plusz ez a hüvelyi dolog, hogy fizikailag képes leszek e szülni, de most már pszichikailag is. Ez idáig egyáltalán nem volt problémám, teljesen izgatott is voltam hogy mikor megyek már szülni, most viszont Férjem közeledését is nehezen veszem hála az orvosnak. Sajnos nálunk nem nagyon van rá esély hogy hirtelen orvost valtsak, és így a terhesség utolsó hónapjában nem kockázatok mivel a helyi kórház és orvosok a szar munkájukról híresek. Nincs sok lehetőségem mas orvos és kórház tekintetében. Császár metszést szeretnék, de nem tudom hogy közöljem ezt vele mert legutóbb ki jelentette, hogy nem híve a császárnak, és nem lát problémát hogy huvelyen szuljek. Én is úgy szerettem volna, de most már nagyon, nagyon félek. Olyannyira fel zaklatott, hogy meg emelkedett a vérnyomásom is, ami más panaszokkal is jár. Fejfajas, hányás, szédülés. Teljesen ki vagyok. És így terhesség vége felé már kezdek fizikailag is kimerülni.

2021. aug. 21. 00:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%

Hát, arra készülj, hogy a vajúdás folyamata lesz nehéz. A kitolás megkönnyebbülést fog jelenteni. Egyik szülés sem könnyű. Nekem is voltak fenntartásaim, eljátszottam a császár gondolatával, de végül arra jutottam, hogy ki vagyok én, hogy befolyásoljam a kisbabám születését, főleg, ha mindent rendben lát a doki. Rettegtem a szüléstől. Nem volt egyszerű menet, de megérte. Tényleg, a legőszintébben mondom, hogy a kisbabád mindenért kárpótol majd. És ahogy a korábbi hozzászólók is írják, a hüvelyi szülés előnye, hogy utána sokkal könnyebben ellátod a gyereket. Nekem van ismerősöm, akit a császár utáni időszak nagyon megviselt, hetekig feküdt. Szóval a császár nem feltétlenül a könnyebbik út. Jaj, és én is epidurális nélkül szültem, nálunk sem lehetett kérni, de ki lehet bírni, meg tudod csinálni.

A legjobbakat!

2021. aug. 21. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!