Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthon szülés milyen? (Első...

Otthon szülés milyen? (Első babánál)

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 17:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%
Nem volt rá magyarázat. Utólag úgy gondolom, az én IR-em lehetett ludas, mert kevés volt a magzatvizem, de ennyi. Amikor kivették még szépen felsírt, ahogy kivitték akkor kezdett hörögni.
2021. aug. 16. 23:17
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
#5 de idiota vagy!
2021. aug. 17. 06:42
 23/27 anonim ***** válasza:
29%
Az otthon szülés régen mikor korház nem volt, normális jo volt. miotak orház van azota, mai bábákat lehet fogadni meg dúlát is. otthon szülés veszéyles,rizikos
2021. aug. 17. 08:35
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
21. Teljesen egyetertek veled mindenben,kiveve az ir-es reszevel. Mindent IS arra kell fogni. Amugymeg ir>terhessegi cukorra nagyobb esely>terhessegi cukor tobb magzatvizet "okoz"HAT. De neked kevesebb volt. Mindegy,valamitol ez tortent,kesz. Egyebkent valoban soha nem szulnek otthon,ha 5 percre laknek a korhaztol SEM. Barmikor elojohet olyan komplikacio,amikor igenis masodperceken/perceken mulhat a baba/anya elete. Es a babak nem komplett orvosi gardaval,orvosi muszerekkel megy szulest "levezetni". Inkabb erje az embert olyasmi "trauma",hogy kicsit bunkobban beszelnek vele, esetleg fajdalmas a vizsgalat,neadjisten oxitocint kap,stb,minthogy a gyermeke etet vessze az idiota otthondzulosdi miatt. Nyilvan meghalnak csecsemok korhazban is,ez ilyen,vannak extrem esetek. De joval nagyobb az esely ra otthonszulesnel. Ez a hoztamevilagra youtube csatorna meg eszmeletlen gaz. Nagyon keves dologgal ertek egyet,ami igazan melyen erintett az a vendegbabas resz. Borzalmas. De az,hogy valaki sirt,mert csaszarozni kellett,es a ferje kapta meg eloszor a babat,ezert haragudott ra stb. Csomo benne szereplo non kivulrol latszik,hogy valami nem stimmel veluk.
2021. aug. 17. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:
16%
24-es. Fogalmad sincs az otthonszülésről, ez süt a hozzászólásodból. Minek írsz ostobaságokat? Jóval nagyobb az esély a halálra otthonszülésnél? A fenének nem tájékozódsz, mielőtt hozzászólsz bármihez?
2021. aug. 17. 14:11
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
24-es. Nincs azzal baj, hogy van véleményed. Én kórházban szültem, sosem szülnék otthon. Ugyanakkor miért állítjuk, hogy ez a helyes? Tegyen mindenki saját belátása szerint. Én biztos vagyok benne, hogy azok, akik otthon szeretnének szülni, előbb kellőképp tájékozódnak, felmérik a lehetőségeket, majd ezt követően mérlegelnek. Ne minősítsük azért az otthonszülést az „idióta” jelzővel… 🤷🏼‍♀️
2021. aug. 17. 14:56
 27/27 anonim ***** válasza:
18%

Teljesen felesleges győzködni sztem azt aki kórházban akar szülni. En szültem kórházban és otthon is. Senkit sem fogok meggyőzni és biztos vagyok benne, hogy akit komolyan érdekel a téma az úgysem itt olvassa a sok badarságot meg kepzeletstatisztikat. ;)

Kedves válaszadó akinek legmellel született a babája. Ha jól értem neked csaszarod volt. Ha otthon kezdesz el szülni és olyan helyzet alakul ki, hogy csaszarra van szükség, akkor már a császár előtt hív a bába mentőt hozzád es bevisznek benneteket a kórházba, szóval nem értem a példát. Ebben az esetben így is úgy is kórház lett vna.

Mindenesetre mindenki úgy szüljön ahogy neki a legjobb. És köszönöm, hogy leidiotazott valaki csak azért mert nem egyezik a véleményunk. Igazán felnőtt nőkhöz méltó viselkedés.

2021. aug. 17. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!