Tele vele a Youtube. Annyi home birth-öt nézhetsz meg, amennyit csak akarsz, több ezer van fent!
2021. aug. 16. 18:07
2/27 anonim válasza:
Az, hogy milyen egy szülés az mindenkinek más, én a magam részéről inkább kihagynám a lehetőséget, hogy megtudjam nekem otthon milyen lenne, köszi.
2021. aug. 16. 18:09
3/27 anonim válasza:
Milyen? Veszélyes!
2021. aug. 16. 18:21
4/27 anonim válasza:
Rohadt fájdalmas.
2021. aug. 16. 18:39
5/27 anonim válasza:
Veszélyes..? Ezt úgy érted, hogy pont annyira veszélyes, mint egy intézményi szülés? A tragédia nem helyszínhez van kötve és az otthonszulest ugyanúgy szakember vezeti (egyetemet végzett szülésznők sok év gyakorlattal vagy szülészorvos) mint azt a szülést ami a kórházban zajlik le. Imádom amikor valaki odab.ssza egy szóval, hogy VESZELYES. Miért? A kórházi nem az? Minden szülés az.
Amúgy youtubeon van egy csatorna, "hoztam e világra" a neve. Számos szuleszortenetet lehet végighallgatni (kórházi és otthonszülés is van). Nagyjából sztem azok alapján be lehet kategorizálni, hogy nektek az a testhezálló vagy a kórházi.
2021. aug. 16. 19:08
6/27 anonim válasza:
Szüléstörténetet* telefonom átírta, bocsanat
2021. aug. 16. 19:09
7/27 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,hogy az első fiamat nem otthon szültem, borzasztó élmény volt a kórház. A második már születésházban született. Összehasonlíthatatlanul jobb volt. Ha lesz harmadik, biztos, hogy megint intézeten kívül fog születni.
2021. aug. 16. 19:44
8/27 anonim válasza:
5-ös! Természetesen, ha minden rendben megy, akkor nem veszélyes. Ha pl bármi probléma adódna, pl menet közben és azonnal császározni kellene, vagy bármi eszközt igénylő váratlan dolog, akár a baba életébe is kerülhet. Ezt előre nem tudhatod.
2021. aug. 16. 19:52
9/27 anonim válasza:
5: Nem, a tragédia nem helyszínhez van kötve, valóban, a szakszerű ellátás és az ehhez szükséges eszközök viszont igen.
A Hoztam e világra pedig nagyon hasznos csatorna, csak éppen erősen részrehajló, konkrétan mintha szándékosan csak a horrorsztorikat gyűjtenék össze a kórházakból és bőven van olyan nő a videókban, aki zokogva agonizál egy olyan dolgon (mint pl vajúdás alatt az orvos be mert nézni a szobába kétszer is) ami a legtöbb ember számára nem hogy teljesen elfogadható, hanem egyenesen igényelt dolog. A többségük “szenvedéseivel” nem tudok azonosulni és itt most nem arra a nőre gondolok, akit érzéstelenítő nélkül császároztak, hanem a többi semmin szenvedőre.
2021. aug. 16. 19:57
10/27 anonim válasza:
8-as. A bábák kismillió eszközzel felszerelkezve kísérik a szülést. Gyakorlatilag csak műteni nem tudnak, de időben észlelik annak szükségességét, és mire feláll a műtős csapat, bent is vagy a kórházban. Tájékozatlanul, a témához hozzá nem értő módon hozzászólni egy ilyen komoly dologhoz, óriási nagy butaság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!