Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki az Istvánban...

Van olyan, aki az Istvánban szül?Ha igen, fogtok jelentkezni az alapítványi szobára? És a szulestanfolyamra? És mikor fogtok szulni kb?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ugyan már megszültem,de 1-2 infót tudok adni.Fogadott orvosom volt,és az alapítványi szobába akartam menni.Nem sikerült,mert elég sokan jelentkeznek oda,és "érkezési"sorrend van.De nagyon nem bánom,mert unatkoztam volna.Egész nap egyedül a babával,ha wc-re mész vagy fürödni segítség kell,mert nem hagyhatod egyedül stb.Sztem az akkor jó,ha egész nap lesz valaki nálad,és segít.Szüléstanfolyamra se jártam,amit tudni akartam a dokimtól mindent megkérdeztem,illetve mivel fogadtam szülésznőt is(nagyon jó döntés volt!)amikor mentem NST-re(előre megbeszélt időpontban,ő csinálta)minden más fontos dolgot is meg tudtunk beszélni.Amikor megindult a szülés-mivel amikor felfogadtam a mobil számát is megadta-egyből őt hívtam,végig mellettem volt,csak ő vizsgált és amikor kellett ő hívta a dokit,h induljon.És olyan jól csinálta a gátvédelmet,h vágni se kellett.Remélem segítettem,könnyű szülést!2 gyerekes anyuka
2008. dec. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!