Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhességi cukorbetegség...

Terhességi cukorbetegség befolyásol valamit majd a szülésnél?

Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem befolyásolt semmit, csak a babának gyakrabban nézték a vércukrát születése után, de ez kórházfüggő, sok helyen 38. héten indítanak ilyenkor. Érdeklődj utána a kórházban, ahova tartozol, hogy mi a protokoll.
2021. júl. 31. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem terhességi cukrom van de diétával karbantartom így nincs szükségem inzulinra

Ha inzulinos lennék akkor a 38.héten indítanának

Most így hogy diétával jó minden, nem kellett indítani a 38.héten,viszont nem engedik túlhordani. Nekem augusztus 9 a kiírt dátum, ha addig nem születik meg akkor 9.én reggel indítják a szülést.

2021. júl. 31. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolt semmit.
2021. júl. 31. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. júl. 31. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha inzulinos vagy, akkor befolyásolhat. Nekem program császár volt mindkettő. Az elsőnél nem, de a másodiknál protokoll volt, hogy megfigyelés alatt volt a fiam és nem hozták le hozzám, hanem nekem kellett mennem hozzá.
2021. júl. 31. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak en nem ertem,hogy tokeletes cukorertekekkel dieta,vagy inzulin eseteben,MIERT kell hamarabb inditani,vagy miert nem engedik mondjuk max 1 hettel tulhordani? Gondolok itt azokra az esetekre,mikor tokeletes cukorertekekhez jo allapotu mehlepeny,keringes is tarsul.
2021. júl. 31. 10:40
 7/10 anonim ***** válasza:
A terhesség vége felé, hiába tartod a diétét, ugrálhat a cukrod.
2021. júl. 31. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
A másodiknál inzulin is kellett, ez miatt indították a kiírt napon
2021. júl. 31. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Miert? Mi erre az "ugralasra" a bizonyitek? Szerintem szimplan konnyebb (volt) erre fogni a csaszart a fogadott dokinak,amiert tobb penzt kerhet(ett) el. Kivancsi leszek ezek utan is fogjak e ugyan ilyen aranyban,mint eddig, inditani a szuleseket cukorra hivatkozva.
2021. júl. 31. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Csaszart ugy ertettem,hogy koztudottan inditas eseten gyakoribb,mint amugy.
2021. júl. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!