Csàszàrmetszès utàn 12 hèttel mèg mindig fàjdalmas a szex?
Figyelt kérdés
Ez normàlis? Mèg szoptatok ès fogamzàsgàtlòt is szedek. Mikor szexelünk ùgy èrzem mintha a hüvelyem ègne a dörzsölèstől,egèsz az aktus vègèig tart sőt mèg az aktus utàn is kb 1 oràt. Aztàn mintha elvàgtàk volna ès ami mèg furcsa ,hogy aktus utàn elkezd fàjni a jobb oldalon egy pontban a hegem aztàn kèsőbb az alhasam. A doki mindent rendben talàlt 2 xer is..2021. júl. 23. 11:25
1/9 anonim válasza:
Próbáljatok síkosítót. Úgy tudom egy ideig normális, hogy a nő szárazabb odalenn. Az első császárom után nekem is érzékenyebb volt a hegem szex után (amúgy is). Lehet, hogy nem kényelmes a póz, esetleg megfeszül közben, meghúzódik, megerőlteted. Most a második császár után 8 hónappal még mindig úgy érzem, mintha egy szűz lány lennék 🙃🙃🙃. Néha fáj a behatolás is.
2/9 anonim válasza:
Nekem 4-5 hónap kellett mire elkezdtem élvezni is. Lehet a fogamzásgátló a probléma.
3/9 anonim válasza:
Nekem 7 honap kellett,hogy ne fajjon...
4/9 anonim válasza:
Nekem a hüvelybemenetnél az egyik oldal fájdalmas maradt sajnos... Már 5.5 éves a lányom.
Használunk síkosítót, de sokszor érzem.
5/9 A kérdező kommentje:
Mi is hasznàlunk sikosìtòt ès nekem nem a bemenetnèl fàj hanem belül a hüvelyem.
2021. júl. 23. 13:50
6/9 anonim válasza:
A hormonokhoz van köze..
1,5 évvel a szülés után màr csak néha fordul elő, hogy síkosító nélkül gond van.
Másrészt nekem több síkosító éget.
7/9 anonim válasza:
Nekem semmi valtozas nem volt lent csaszar utan.
De sokan irtak hogy nekik is fajt ugyhogy biztos normalis.
8/9 anonim válasza:
Én a Császárvonal.hu - t ajánlom neked. Lehet egy tisztességes hegkezelés a te gondod is megoldja.
9/9 anonim válasza:
Hüvelyszárazság, azaz, mintha nem tágulnál, extra sérülékeny lenne, tuti a hormonok miatt van, ha már nem szoptatsz, megjött a menzeszed, akkor fog visszaállni valószínűleg, ahogy a libidó is. Több előjáték, síkosító, na meg több alvás... Az inkább aggasztó, ha fáj a heged, bár ez is lehet valami együtt-kell-élni-vele érzékenység, pl. sok nőnek (a dokim szerint minden 4-5.-nek) lesz valami enyhe letapadása a műtét után, és az UH-n nem látszik. Ami aztán változhat még tünetileg, lehet elmúlik, aztán fél év múlva mondjuk frontoknál fáj, két év múlva peteérésnél, stb. Ha aggódsz még annyit tehetsz, hogy másik orvost is felkeresel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!