Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férjeteket zavarta a szülés...

Férjeteket zavarta a szülés után fent maradt pluszsúlyotok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 09:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdeztem, ő nem mondta.

De engem zavart, így amint lehetett igyekeztem visszanyerni az alakomat.

Szerencsére 5 kg-ról volt szó, de alacsony vagyok, így szembetűnőbb.

2021. júl. 23. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Igen, kérdezgette hogy mikor megy le a hasam. A mellemet viszont dicsérte, hogy milyen jó nagy lett. Úgyhogy nem arról van szó, hogy direkt piszkálni akar, csak meg tudja állapítani objektíven, hogy milyen volt és milyen lett az alkatom. Nyilván neki is szoknia kell, hogy megváltozott a testem. De ez nem jelenti azt, hogy ha így maradnék, akkor emiatt elhagyna.

Mi sokat foglalkozunk az egészséges életmóddal, ő is fogyott sokat, amikor kellett, és nem (csak) esztétikai, hanem egészségügyi okokból is.

Amúgy engem is zavar, hogy 2 hónappal szülés után még mindig van hasam. 5 kg maradt rajtam, de le fogom adni, már elkezdtem tornázni.

2021. júl. 23. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

48 kilóval jöttem ki a kórházból. Kifejezetten jól állt az a plusz 5 kiló. Sajnos nem sokáig maradt rajtam 😓

Az én férjemet nyilván ezért nem zavarta.

A hasam is kb 3 hét után visszament az első gyereknél. A 2. szülés után ez több idő volt.

Szerintem ha egy év után is pocakos lettem volna, azt se tette volna szóvá, így meg honnan tudná az ember h zavarja e

2021. júl. 23. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 30 kg okat híztam majd feadtam volt hogy napi 1 kiflivel sikerült tartani azt a súlyt és 2 órás edzéssel. K ra meguntam én szeretek enni, túlműködő pajzsmiriggyel 10kg ot híztam, olyan értékkel hogy más korházba köt ki annyit fogy vele, mikor beállították akkor is 10 kg feljött na ez a 20 van rajtam jó ideje, + megint szültem ami vissza is ment, de a szoptatással jött ismét 10 bezzeg más attól is fogy.
2021. júl. 23. 15:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem a hasam maradt hatalmas.

De nem zavar,mert most második baba is van.Majd utána megpróbálom ledolgozni.

A páromat nem zavarja,azt mondja így is szeret.

Végül is,én is szeretném kövéren is,nem a súlya miatt szeretem.

2021. júl. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!