Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy indult be a szülés?...

Kinek hogy indult be a szülés? Egy kis tapasztalat kellene...

Figyelt kérdés

Első fiammal már kórházban voltunk mikor elfolyt a magzatvizem. A fájásokat sem nagyon éreztem igazából mert egybefüggően fájt a derekam abban a 2 órában aztán meglett 3. kitolásra. Pedig kaptam oxit is.

Most 39héten vagyok 2 hete fáj a derekam a medencémet 1 hete (se) olyan szinten feszegeti hogy folyamatosan fáj nem is kicsit. Most 2 órája meg sem áll nagyon fáj. Néha mintha keményedne a hasam de nem tudom hogy az e. Fogalmam sincs milyen érzés.

2021. júl. 20. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 30 perces enyhe mensi görcsökkel indult. Ez délelőtt volt. Aztán egész nap elég rendszertelenül jöttek apró szösszenet fájások. Ebből még egyáltalán nem következtettem volna szülésre. Még volt időm bőven a kiírtig, és egész terhesség alatt fájdogaltam. Aztán negyed 11kor éjjel elfolyt a magzatvíz, rögtön 5 perces fájásaim lettek. Mire ctg-re kerültem már 2-3 percenként jöttek. Azonnal szülőszoba és kitolás következett.
2021. júl. 21. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Rózsaszínes folyást tapasztaltam pisiléskor majd jött az iszonyatos derékfájás. Figyeltem az időt, egyre gyakrabban éreztem azt a fájdalmat. Összeszedtem magam, hívtam a szülésznőt aki mondta hogy induljunk a kórházba lassan. Erre alig értünk be, a gyermekemet már csak a magzatburok tartotta a kocsiban utazáskor. Fél órás út volt. Útközben még azt éreztem, hogy szétszakad a két lábam között annyira feszített. Bementünk a kórházba, felfeküdtem a vizsgálóágyra majd mondták, hogy iparkodjak lefelé mert mindjárt ott szülök meg rajta. 3 nyomás és kint volt a gyermekem. 2 héttel hamarabb érkezett. Magzatvíz nem folyt el, csak a rózsaszín folyás volt a jel meg utána a fájdalom. (2.szülésem volt)
2021. júl. 22. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!