Lehet ebből koraszülés? Mik a tapasztalatok?
35 hetes vagyok, ma voltam kontrollon, ahol az orvos azt mondta, - és az ultrahangon látszott is - hogy a baba feje már nagyon lenn van, a méhszáj pedig nagyon feszül. (Csodálkozna, ha a 37. hétig kihúzná benn: Így fogalmazott a dokim.) Jövő keddre van az első ctg-re időpontom hozzá, addig szigorúan ágyban kell feküdnöm, és ha a ctg után a méhszáj nyitva lesz kicsit is, akkor benn kell maradnom a klinikán.
Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen tapasztalata, hogy a babája túl hamar rakta magát irányba, és ha volt hány hétig bírta ki még odabenn? Mostmár el kell könyvelnem, hogy korababám lesz, vagy ki lehet még húzni ezt a pàr hetet? Semmi görcsölést vagy jósló fájást nem éreztem eddig, ezért meg is lepett a dolog.
Nekem a 36. Héttől volt beékelve, de egy icipicit sem nyitotta meg a méhszájamat,41+1 szültem, 40+2 3000 volt az értèk
( bár nekem az átlagnál hosszabb a méhnyakam azt mondta)
De a hasamon, ahogy be volt ékelődve féloldalasan látszik plusz egy terhesség tàvlatából is a striák formája.. ott több van.. alig tudtam menni miatta egy időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!