Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Férjeteket zavarta a szülés...

Férjeteket zavarta a szülés után fent maradt pluszsúlyotok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 09:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
69 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Igen zavarta és engem is egy idő után. Mindenhonnan lement csak a hasam maradt hatalmas.
2021. júl. 23. 09:13
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem zavarta. 19 kiló maradt rajtam, most, másfél év után le is sikerült adnom. Így is, úgyis jó vagyok neki.
2021. júl. 23. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Azért kellet lepontozni, mert be mertem vállalni, hogy zavart(a) a plusz súly? Nyilván a férjem szeretett nagy hassal is de egy idő után, amikor csak döglöttem a kanapén és siránkoztam neki, hogy nincs egy göncöm se ami rám jönne akkor emlékeztetett rá, hogy én kértem arra, hogy ne engedje, hogy elhagyjam magam és ha nem tetszik amit látok akkor tegyek ellene és igenis a szemembe mondta finoman, hogy sok régi ruhám szarul áll! Ez van, nekem ez kellet, hogy változtassak. Nekem is sokkal nagyobb öröm úgy felvenni egy ruhát, hogy nem szégyenkezek, hogy hatalmas hasam van benne...
2021. júl. 23. 10:22
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Utolsóvak teljesen egyetértek!

Az én párom is szólt,neki is köszönhetem,hogy nem hagytam el magam!

Nem jobb az sem ha azt mondja persze így is szeretlek aztán megcsal...

2021. júl. 23. 10:30
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
Kedves 4! Én pont arra gondoltam, hogy akik a "nem"-re szavaztak azt valóban a férjük mondta nekik, hogy nem zavarja az esetleg felugrott 5-10-15-20 kg plusz súly vagy csak ők gondolják, hogy a férfit nem zavarja? De hát itt az őszinteség is lepontozandó... 1 és 3 voltam
2021. júl. 23. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Nem

Az zavarta, hogy engem zavar, de odáig sokára jutottam, hogy tegyek érte.

2021. júl. 23. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem.engem zavar, de nem plusz súly, mert kevesebb kg vagyok, mint előtte. Hanem olyan plöttyedt.

A sógornőm a 3 gyerek után most +50 kilónál tart. A ferjet nem zavarja es őt sem.

Mások vagyunk.

2021. júl. 23. 10:44
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Én azt is szeretem, amikor a barátnők azzal jönnek, hogy "jó...hát de te szültél 3 gyereket" jóhogy van rajtad felesleg. Ok, hogy szültem 3 gyereket...és az feljogosít engem arra, hogy egy elhanyagolt, elhízott nő legyen belőlem? Ez lett az elvárás vagy mi? Ez a mentség a sok plusz kilóra? Én igenis tetszeni akarok MAGAMNAK és a férjemnek is és büszke vagyok rá, hogy 3 gyerek után is jobban nézek ki, mint sok gyerektelen és örülök, hogy a férjem is büszke rám, hogy csinos maradtam. (Legjobb súlyomhoz képest 8 kg plusz van rajtam de már most könnyebb vagyok, mint az a súly amivel először terhes lettem)
2021. júl. 23. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Vannak férjek akiket nem zavar szülés utáni tulsuly,van férj aki imádja feleségét szülés utáni alakkal
2021. júl. 23. 10:53
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem zavarta, sőt. Én terhesség előtt 40kgt fogytam, de neki telte jobban tetszettem mindig. De leadtam a szülés utanit is, így végül vékonyabb voltam, mint mikor teherbe estem.
2021. júl. 23. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!