Koraszülött gyerekek anyukái, nálatok mi okozta a kora szülést? Hanyadik héten született?
35 hétre jöttek az ikrek.
Nem volt különösebb ok
Toxemia 35+2. Előtte való héten a védőnő talált kevés fehérjét a vizeletben. Következő héten nst-re mentem ahol megnézték a vizeletet, megint találtak kicsit többet. (Vizesedni nem vizesedtem) felküldtek a dokimhoz mért vérnyomást. 134/92volt. Azt mondta befektet szülésig. Rendbe teszik a vérnyomásomat, meg ott leszek viztonságban. Hazaszaladtam a cuccaimért
20perc volt odavissza
Megmérte a vny-t mégegyszer
A 20perc alatt hatalmasat ugrott
211/145volt amiből semmit nem éreztem
Azonnal vittek műteni
Én gyerek oldalról írnék.
Anyumnak felhelyeztek egy gyűrűt ami a méhszájat zárja. Nem tudom, létezik manaspág e még ilyen, használják e, 30 éve még divatban volt úgymond. Nekem nincs gyerekem, így nem vagyok tisztában ezzel. A gyűrűt 19-én helyezték fel, 21-én elfoylt a magzatvizet, szóval esélyes hogy ez okozta. A 28. hétben volt. Túléltük, túléltem de maradandó károsodásom lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!