Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A fájdalom a legdominánsabb,...

A fájdalom a legdominánsabb, vagy sodródsz az eseményekkel, és csak utólag tűnik fel, hogy te jó ég, ez nagyon fájt?

Figyelt kérdés
Eddig nem féltem a szüléstől. Mivel még sosem volt benne részem, nem tudom mi vár rám. Az meg, hogy elmesélik, nem ugyanaz. De ma, valahogy megijedtem. Meséljetek!
2010. aug. 27. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni, császárral szültem sajna 4 éve, de már engem is nagyon aggaszt a kérdés.37 hetes vagyok.
2010. aug. 27. 16:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A fájdalom volt a dominánsabb, éppen ezért csak sodróttam az eseményekkel.
2010. aug. 27. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:

A fájdalom miatt sodródsz! Majd csak utánna fogsz visszagondolni, hogy,, Úristen és ezt túléltem!!!"

Aztán elindul a megszépül a dolog folyamat!

2010. aug. 27. 16:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Annál is jobban fájt, mint amire számítottam. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen fájdalom. Csak valahogy sosem írják ezt le . Mindig szépítik a "storyt" . Persze, utólag az a legkevesebb, de akkor, ott szörnyű!

Készülj fel, nem lesz kellemes, de túl fogod élni.

2010. aug. 27. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szépítek, de nekem tényleg nem fájt mama a vajúdás egyik szülés alatt se. Nekem a gép mutatta a fájásokat, de tényleg nem volt rosszabb egy megszokott mensis görcsnél (nekem régen nagyon tudott görcsölni!). Inkább az, hogy nem tudtam az első szülésnél, hogy mi fog történni, az volt igazán rossz, meg, hogy teljesen egyedül hagytak (akkor szó sem lehetett még apás szülésről, 18 éve). Tehát csak sodródtam az eseményekkel... Viszont a kitolás, ami másnak már megkönnyebbülés, mindegyik babámnál iszonyúan fájt! Addig még viccelődni is volt kedvem, de akkor tényleg kiabáltam...
2010. aug. 27. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hittem én sem, hogy ennyire fog fájni. A perces összehúzódások már nagyon-nagyon fájtak, azt hittem ott fogok meghalni. Amikor rámtették a gyermekemet, én nem tudom, elszállt a fájdalmam, pedig 14 órát vajúdtam.A varrás már nem is érdekelt, tudtam hogy nemhiába volt a fájdalom. Nem tudom jobban leírni, de nagy boldogságot éreztem, ami felülírta az összes fájdalmat.
2010. aug. 27. 16:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
abszolút a fájdalom a domináns. én semmire nem gondoltam közben, csak arra, hogy legyen már végre vége.
2010. aug. 27. 16:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak arra tudtam gondolni, legyen végre vége.

Ill. arra, hogy ezzel a fájással is kevesebb van a végéig...Csak mindig elkeseredtem amikor rájöttem, hogy nincs számosítva a végéig... így még bármennyi lehet.

2010. aug. 27. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bizony annyira fáj,hogy nekem pl sok dolog "kiesett"és csak később mesélte a férjem!
2010. aug. 27. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
a fájdalom a legdominánsabb,és ez miatt sodródtam az eseményekkel.utólag visszagondolva már úgy vagyok vele h nem is fáj annyira,de ott akkor abba a pillanatban nagyon fájt.
2010. aug. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!